Döşemealtı Belediye Spor Kadın Futbol Takımı

Türkiye Kadınlar 1. Liginde mücadele eden 1207 Döşemealtı Belediye Spor, hafta sonu oynayacağı Sarıyer Kireçburnu Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı maçının hazırlıklarını tamamladı.

Ligde ilk üç hafta aldığı galibiyetlerle liderliğini sürdüren 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol Takımı hafta sonu önemli bir karşılaşmaya çıkacak.

Ligin güçlü takımlarından Kireçburnu Spor Kulübü Kadın Futbol takımına pazar günü konuk olacak Döşemealtılı kadın futbolcuların hedefi galibiyetle liderliklerini sürdürmek.

Takımın Sportif Direktörü Hüseyin Türk, gazetecilere yaptığı açıklamada, hem moral hem de kondisyon olarak oldukça güçlü durumda olduklarını söyledi.

Ligde oynadıkları ilk üç maçı kazanarak büyük bir hava yakaladıklarını ifade eden Türk, 'Amacımız aynı disiplinle maçlarımıza konsantre olup tüm maçlardan galibiyetle ayrılıp kentimize ve ilçemize şampiyonluk yaşatmak. Antrenmanlarımızı kötü hava koşullarına rağmen aralıksız sürdürüyoruz. İstanbul'da maç günü karlı olacak. Bu nedenle özel bir çalışma programı uyguluyoruz.

Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Hafif sakatlıkları bulunan Lady ve Yaşam maç gününe kadar güçlenecek ve sahadaki yerlerini alacak.' dedi.

Kaynak: AA