Aydınspor 1923, Menemen Maçı Hazırlıklarına Başladı

Kupada Ümraniyespor’a yenilen ve gruplara mağlubiyetle başlayan Aydınspor 1923 hafta sonu evinde konuk edeceği Menemen Belediyespor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta hafta sonu oynanacak olan Ege derbisinde Menemen Belediyespor’u ağırlayacak olan Aydınspor 1923, kupa maçının ardından izin yapmadan bu maçın hazırlıklarına başladı.

Yörük Ali Efe Tesisleri’nde düz koşu ile başlayan antrenmanda kupa maçında fazla süren alan oyuncular açma germenin ardından antrenmanı tamamladı. Ümraniye maçında az süre alan ve forma şansı bulamayan futbolcular ise üçerli grup şeklinde arttırmalı koşu yaparak kondisyon yükledi. Yardımcı antrenörler eşliğinde gerçekleşen antrenman ise topla yapılan çalışmalar sonrasında son buldu. Antrenmana sakatlıkları bulunan Şamil ve Canberk katılmazken şiddetli baş ağrısı bulunan İsmail ise antrenmanı yarıda bıraktı. Kaleciler Evren ve Timur ise antrenör Bülent Okkan eşliğinde ayrı çalıştı. Menemen maçı için yoğun çalışma programına giren Efe, zorlu maç öncesi gözüne üç puanı kestirdi. Kupa maçında alınan mağlubiyet nedeniyle moraller bozuk olsa da siyah beyazlılar şoku kısa sürede üzerinden atarak rotayı Menemen maçını çevirdi.

Kaynak: İHA