Yunusemre'den Amatör Spor Kulüplerine Destek

Gençleri spora teşvik eden Yunusemre Belediyesi, 13 amatör spor takımına daha spor malzemesi yardımında bulundu. Malzemeleri kulüp yöneticilerine teslim eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “İmkanlarımız ölçüsünde pek çok kuruma destekte bulunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Yunusemre Belediyesi, 13 amatör spor kulübüne malzeme desteğinde bulundu. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Lokali’nde gerçekleştirilen tören ile amatör spor kulüplerine malzemelerini teslim etti. Törene Başkan Çerçi’nin yanı sıra Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan ve yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Şişmanlar, Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Cemal Akar, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın ve amatör spor kulübü temsilcileri katıldı.

Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, törende yaptığı açıklamada imkanlar ölçüsünde takımlara destekte bulunmayı sürdüreceklerini belirterek, “Semt takımları futbolumuzun bir zenginliğidir. Takımlarımızı mahallenin muhtarlık gibi bir temsilcisi olarak görüyoruz. Bizlerde futbolun içinden gelen insanlar olarak belediyemizin imkanları doğrultusunda burada malzeme yardımı yapacağız. Bugün maddi yardımı yapıyoruz. Nakdi yardımı da ilerleyen günlerde yapacağız. Buraya gelen bütün yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

‘Başkan Çerçi amatör kulüplere büyük destek sağlıyor’

Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın da spor kulüplerinin en büyük destekçilerinin yerel yönetimler olduğunu kaydederek şunları söyledi: ”Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, göreve geldiği ilk günden itibaren amatör spor kulüplerine çok büyük destekler yapmaktadır. Önümüzdeki yıllarda yapılan yardımların artarak devam edeceğini düşünüyorum. Son günlerde belediyelerimizin destekleri arttı. Bu destekler bizleri çok memnun etmektedir. Yunusemre Belediyesi diğer spor branşlarında da desteklerde bulunuyor. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Yunusemre Belediye Başkanımız ve ekibine çok teşekkür ederim”

‘Desteklerimiz devam edecek’

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise 13 amatör spor kulübüne destekte bulunduklarını vurgularken, bu desteğin devam edeceğini müjdeledi. Belediyenin spora yönelik yaptığı çalışmalardan söz eden Başkan Çerçi, “13 amatör kulübe yardımda bulunuyoruz. Bundan 35 sene önce bu tür imkanlarımız yoktu. Bugün ülke olarak millet olarak belediyeler kulüplerimizi destekliyor. Gençlerimize sahip çıkarak onları destekliyoruz. Gençlerimizin sağlıklı gelişmeleri açısından spor çok önem arz etmektedir. İmkanlarımız ölçüsünde pek çok kuruma destekte bulunuyoruz. Şu anda Karaali Mahallesinde iki çim sahamız var. Evrenos Mahallesinde de çim saha yapıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Yağcılar Mahallemizde çalışmalarda bulunuyoruz. Şehir merkezlerindeki okul bahçelerinde de spor tesisleri ile ilgili çalışmalar vardır. Amatör takımlarımıza desteklerimiz devam edecek.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından amatör spor kulüplerine malzemeleri dağıtıldı.

Kaynak: İHA