Tepebaşı Belediyesi Spor Fuarına Damga Vurdu

Tepebaşı Belediyesi bir kez daha öncü ve benzersiz projeleri ile önemli bir etkinlikte yerini aldı.

Fanatik Gazetesi ve Bizz Consulting tarafından düzenlenen SPORTS & BUSINESS Summit 2016 ile spor camiasının önemli isimleri ve iş dünyasının devleri bir araya geldi. Fuara, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Başakşehir Teknik Direktör Abdullah Avcı ve Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Obradovic de katılırken, Tepebaşı Belediyesi, spor dünyasının önde gelen isimlerinin ilgi odağı oldu.

Kendisine ayrılan alanda Eskişehir’in spor yaşamına yön veren proje ve hizmetleri paylaşan Tepebaşı Belediyesi’nin standını Türk Futbolu’nun önde gelen isimleri ziyaret etti.

Tepebaşı Belediyesi Altınayaklar projesi ile başta Eskişehirspor’un olmak üzere Türk futbolunun efsane isimlerini ölümsüzleştirmişti. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’a hediye ettiği Süleyman Seba ayak izinden sonra, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Trabzonspor kulübü Başkanı Muharrem Usta’ya kısa süre önce aramızdan ayrılan Metin Kurt ve Ogün Temizkanoğlu’nun ayak izleri ile Eskişehirspor’un 26 Numaralı formasını hediye etti. Ataç, Tepebaşı Belediyesi’nin standını ziyaret eden Başakşehir Teknik Direktör Abdullah Avcı’ya da Eskişehirspor forması hediye etti.

Türk sporunun önemli isimleri ile bir arada olmanın öneminin altını çizen Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Belediyemizin öncü ve benzersiz projelerini burada paylaşmaktan büyük mutluluk duyduk. Özellikle spor tesislerimiz ve Altınayaklar projesi büyük ilgi gördü. Olduğumuz her yerde vatandaşlarla paylaştığımız 3 boyutlu Atatürk deneyimi de yine büyük ilgi gören çalışmalarımızdan biriydi. Burada övgüler almak bizi daha çok motive ediyor. Fuarda emeği geçen herkesi kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA