Süngü Açıklaması 'Bandırmaspor Sezona İyi Başlamadı'

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Bilgen Süngü, takımın TFF 1. Lig’e iyi başlamadığını söyledi.

Basın toplantısı düzenleyen Bandırmaspor Basın Sözcüsü Bilgen Süngü, "Puanlar alamıyoruz. Puanlar alamayınca sıkıntılar da oluşuyor. Bu esnada 31.10.2016 tarihinde İsmail Ertekin hocamızın istifası gerçekleşti. İsmail Ertekin hocamızın yerine Feyyaz Uçar hocamızla anlaştık. Geçmişi kariyerlerle dolu, hedefleri ve vizyonu olan bu hocamızla anlaştık. İyi bir takım kurduğumuzu Feyyaz hocamız da söylüyor" dedi.

Son maçta taraftarlarla futbolcular arasında gerginlik olduğunu söyleyen Süngü, "Bu gerginliği tasvip etmiyoruz. Futbolcumuz taraftarlar çağırdığı zaman gitmelidir. Ama taraftarlarımızın da futbolcularımıza kesinlikle kötü bir söz sarf etmemesini istemiyoruz. Çünkü bu futbolcular Bandırmaspor’un futbolcuları ve Bandırmaspor’un formasını giyiyorlar. Taraftarlarımızın sonuna kadar Bandırmaspor’u desteklemelerini istiyoruz. Onların 12. adamlık görevlerini yapmalarını istiyor ve yapacaklarına da inanıyoruz" açıklamasını yaptı.

Göksel Karlıhan’nın Bandırmaspor’un genel kaptanlık görevinden istifa ettiğini söyleyen Süngü, "Göksel Karlıhan’nın Bandırmaspor’un genel kaptanlık görevinden ayrılmasından dolayı Kayhan İpek arkadaşımız genel kaptanlık görevini bu süreçte devam ettirecek. Göztepe maçı önümüzdeki hafta cumartesi günü oynanacak. Göztepe tarafından 338 kişilk misafir takım yeri ayrılmıştır. Taraftarlarımızın bu 338 kişilik yerlerini doldurmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA