Mesut Özil ile Aziz Yıldırım görüştü mü?

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Mesut Özil'in hayali Fenerbahçe'de oynamak... Başkan Aziz Yıldırım'ın hayali de dünyanın en değerli 10 numaralarından birisine 'çubuklu'yu giydirmek.

Yaklaşık bir ay önce Başkan Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım, Londra'da Mesut'un konuğu olmuş ve ikili gelecek hakkında konuşmuştu.

Mesut bir gün Fenerbahçe formasını giyeceğini tekrarlarken, Ali Yıldırım ise, 'daha fazla da geciktirme' diyerek gurbetçi oyuncuya 'hadi artık' demişti.

Mesut, Pazar akşamı özel jetiyle milli maç arasını değerlendirmek için birkaç günlüğüne İstanbul'a geldi. Yakın dostu Acun Ilıcalı ile birlikte İstanbul'un tadını çıkarmaya başladı.

Mesut Özil ile Aziz Yıldırım görüştü mü?

Mesut Pazartesi günü ise sürpriz bir görüşme yaptı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın davetini kıramadı ve beraber akşam yemeği yediler.

İkili futboldan, Fenerbahçe'nin durumundan, gelecekten, transfer beklentilerinden konuştu. Yemeğe damga vuran ise Mesut'un söylediği, 'Valla Başkan'ım, Manchester maçında o kadar iyiydik ki, o sahada bizim formayı giymeyi çok istedim' sözleri oldu.

FENERBAHÇE'DEN 'MESUT ÖZİL' AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Kulübü, Başkan Aziz Yıldırım'ım ünlü oyuncu Mesut Özil'le her hangi bir görüşme yapmadığı belirtildi.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan yazılı açıklamada, bugün bir spor gazetesinde yer alan 'Mesut Özil'in Çubuklu Aşkı' başlıklı haberin doğru olmadığı belirtilerek, 'Bahse konu haberde belirtildiği gibi Başkanımızın, Mesut Özil ile herhangi bir görüşmesi olmamıştır. Bu tür yalan haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederiz'denildi.

Mesut Özil ile Aziz Yıldırım görüştü mü?