İş Adamından Spora Destek

İş adamı Cemal Yeşilyurt, Samsun Bedensel Engelli Spor Kulübü(BESK) Basketbol ve Futbol Takımlarının sporcularını makamında kabul etti.

Yeşilyurt Demir Çelik A.Ş. sahibi Cemal Yeşilyurt, sponsoru olduğu Samsun Bedensel Engelliler futbol ve Basketbol Takımlarının sporcu ve yöneticileriyle öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemeğin ardından makamında sporcularla sohbet eden Yeşilyurt, sporcuların süregelen sorunları hakkında bilgi aldı.

2015-2016 sezonu hakkında bilgiler veren kulüp başkanı Yakup Özden, Almanya’da elde ettikleri şampiyonluk kupasını göstererek, kendilerine verilen desteğe ve duyulan inanca layık olmak için çalıştıklarını ifade etti.

Özden, önceki yıllarda deplasmanlara giderken yaşadıkları maddi sıkıntıları, bu sponsorluk sayesinde aştıklarını ve yalnızca sportif başarılarına konsantre olarak çalıştıklarını söyledi.



Engellilerin toplumdan soyutlanmaması gerektiğini, bunun en güzel yollarından birinin de spor olduğunu söyleyen Cemal Yeşilyurt; sporun, yeni dostluklar kurulmasına, pekiştirilmesine ve sosyal kaynaşmaya destek sağladığını ve özellikle engelli bireylerin topluma kazandırılmasında önemli rol üstlendiğini dile getirdi. Yeşilyurt, 2016-2017 sezonu için Yeşilyurt olarak sponsorluklarını sürdüreceklerini, böyle başarılara imza attıkları sürece de hep arkalarında duracaklarını dile getirdi.

Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Yakup Özden, kulübe forma sponsoru olarak destek sağlayan iş adamı Cemal Yeşilyurt’a desteğinden ötürü plaket verdi.

Sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Cemal Yeşilyurt, başarılarının devamını diledi.

Kaynak: İHA