Hentbolda Hedef Güçlü Altyapı

THF Yönetim Kurulu Üyesi Hançer:'Altyapıya yönelik ciddi projelerimiz var. Amacımız kısa ve orta vadede hentbolda ciddi bir altyapı oluşturmak'

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Hançer, altyapıya yönelik ciddi projelerinin olduğunu belirterek, 'Amacımız kısa ve orta vadede hentbolda ciddi bir altyapı oluşturmak.' dedi.

Hançer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genel kurulun ardından göreve gelir gelmez kolları sıvadıklarını, öncelikle mevcut durumun analizini yapıp, hentbolu kalkındıracak hamleleri art arda gerçekleştireceklerini söyledi.

Tüm camiayı kucaklayarak ürettikleri projeleri ortak akılla yürüteceklerini vurgulayan Hançer, 'Ben' değil 'Biz' anlayışıyla var olan sorunlara çözüm bulacaklarını, 'Hentbolun gelişimi için benim de projem var.' diyenlere de kapıları sonuna kadar açacaklarını ifade etti.

Hançer, hentbolun 81 ilde gelişmesi için her bölgede ayrı çalışma yürüteceklerini belirterek, 'Altyapıya yönelik ciddi projelerimiz var. Amacımız kısa ve orta vadede hentbolda ciddi bir altyapı oluşturmak. Bu projeleri kısa sürede hayata geçireceğiz.' diye konuştu.

Hentbolun, Avrupa'da en fazla izlenen sporlardan biri olduğuna işaret eden Hançer, şunları söyledi:

'Aslında içinde hırs, mücadele, kazanma azmi ve adrenalin olan bu spor, ülke insanımız için çok uygun. Altyapıya yönelik yatırımlarımız, kulüplerin güçlenmesi için yapacağımız çalışmalarımızla Türk hentbolunu arzulanan seviyeye getireceğiz. Bunun için çok çalışacağız. İlk bir yıl içinde projelerimizin önemli bir kısmını hayata geçirmiş olacağız.'

Kaynak: AA