Beşiktaş'ta Adanaspor Maçı Hazırlıkları

İdmana sakatlıkları bulunan Caner Erkin, Talisca, Aras Özbiliz ile milli takımlarda bulunan Tosic, Quaresma, Aboubakar, Cenk Tosun, Gökhan Gönül ve Oğuzhan Özyakup katılmadı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 19 Kasım Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen akşam idmanının ısınma koşuları ve açma-germe hareketleriyle başladığı bildirildi. Top kontrolü, pas, 5'e 2 top kapma, dar alanda kontrol pas ve alan savunma çalışmalarıyla devam eden antrenmanın, yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandığı kaydedildi.

Antrenmana tedavilerine devam edilen Aras Özbiliz, Anderson Talisca, Caner Erkin ile milli takımlarda olan Dusko Tosic, Ricardo Quaresma, Vincent Aboubakar, Cenk Tosun, Gökhan Gönül ve Oğuzhan Özyakup'un katılmadığı aktarıldı.

21 yaş altı takımı oyuncularından Eslem Öztürk, Fatih Aksoy, Hamza Küçükköylü, Muhammed Enes Durmuş, Sedat Şahintürk, Sezer Yıldırım ve Oğuzhan Aydoğan'ın da A takımla idmana çıktığı belirtildi.

Beşiktaş, Adanaspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı çift antrenmanlarla devam edecek.

Bu arada Beşiktaş'ta sol ayak bileği aşil tendonu kopan ve ameliyat edilen milli futbolcu Caner Erkin, tedavisi kapsamında havuzda yürümeye başladığı ifade edildi.

Öte yandan yaklaşık 15 gün önce antrenmanda sağ omzu çıkan ve ameliyat edilen Aras Özbiliz'in de koşulara başladığı öğrenildi.

Kaynak: AA