Başkan Altepe, Başarılı Sporcuları Altınla Ödüllendirdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Belediyespor Kulübü'nün Avrupa Şampiyonu masa tenisçisi Melek Hu ve Dünya Gençler Masa Tenisi Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek olan Simay Kulakçeken'i altın ile ödüllendirdi.



Bursa Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, geçtiğimiz günlerde Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yapılan 2016 Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası'nda tek kadınlarda Avrupa Şampiyonu olan Melek Hu ile 1-7 Aralık tarihlerinde Güney Afrika'nın Cape Town şehrinde düzenlenecek olan Dünya Gençler Masa Tenisi Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek Simay Kulakçeken'in, büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe'yi makamında ziyaret ettiği bildirildi.

Ziyarette, Başkan Altepe'nin, Bursa'nın isminin sporla duyulmasını ve gençleri spor yapmaya özendirmek istediklerini belirterek, 'Hedefimiz, gençlerimiz, sporcularımız, ulusal ve uluslararası alanlarda Bursa'mızı en iyi şekilde temsil edecek sporcular çıkarmak. Bunun meyvelerini alıyoruz. Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi takımı Avrupa kupasını kıl payı kaçırdı ama sporcumuz Melek Hu bunu Avrupa şampiyonu olarak telafi etti. Bu başarı aynı zamanda bir ilk oldu. Yine Büyükşehir Belediyespor'dan genç sporcu kardeşimiz Simay Kulakçeken ülkemiz adına bir ilki başararak Güney Afrika’da Dünya Gençler Masa Tenisi Şampiyonası'nda ülkemizi ve Bursa’mızı temsil edecek. Bu kategoride de ülkemiz adına bir ilki başarmak gurur verici her iki sporcu kardeşimizi, değerli antrenörlerimizi ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.' dediği kaydedildi.

Konuşmanın ardından Altepe'nin sporcuları altınla ödüllendirdiği belirtildi.

Kaynak: AA