Adana Demirspor Teknik Direktörü İpekoğlu Açıklaması

'Eğer bir hedefe oynuyorsak bundan sonraki maçlarda puan ya da puanlar almak zorundayız. Bunun da ilk ayağı Giresunspor maçı'

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, 'Eğer bir hedefe oynuyorsak bundan sonraki maçlarda puan ya da puanlar almak zorundayız. Bunun da ilk ayağı Giresunspor maçı.' dedi.

İpekoğlu, Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında Eskişehirspor maçında yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Mağlup olacak bir oyun sergilemediklerini belirten İpekoğlu, 'Futbolcularla yaptığımız toplantıda da söyledim, biraz hakem, biraz şanssızlık, biraz da beceriksizlik diyeceğiz. Özellikle gol bölgelerinde değerlendiremediğimiz pozisyonlar var. Eskişehirspor gibi rakibe karşı 3-4 tane pozisyonumuz vardı, bunlardan en az birini gol yapmamız gerekirdi diye düşünüyorum.' ifadelerini kullandı.

İpekoğlu, Eskişehirspor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında hakemle ilgili söylediği sözlerden dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildiğini hatırlatarak, 'Bu konuyla ilgili çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Yorum yaptığımız zaman anında ceza kuruluna sevk ediliyoruz. Herhalde Türk futbolundaki paydaşların özellikle hakem hatalarında üç maymunu oynaması gerekir diye düşünüyoruz.' diye konuştu.

İpekoğlu, TFF 1. Lig'in 11 haftasında deplasmanda Giresunspor ile zor bir maç oynayacaklarını vurgulayan İpekoğlu, şunları kaydetti:

'Eğer bir hedefe oynuyorsak bundan sonraki maçlarda puan ya da puanlar almak zorundayız. Bunun da ilk ayağı Giresunspor maçı. Giresunspor ile zor bir maç oynayacağız. Özellikle iç saha maçlarında agresif oynayan, hücum hattında iyi oyunculara sahip bir takım. Biz de ümit ediyor ve diliyoruz ki sakat olan arkadaşlarımız, Giresunspor maçına kadar aramıza katılır. Pote'nin önemli bir şeyi yokmuş, en azından bu sevindirici ama 4-5 tane önemli oyuncumuz Giresunspor maçına yetişemeyecek gibi gözüküyor.'

Futbolculardan Tufan Kelleci ise son haftalarda verilmeyen penaltılarla haklarının yenildiğini savundu. Takımın iyi durumda olduğunu dile getiren Tufan, çok iyi çalıştıklarını ve ilerleyen maçlarda da daha iyi duruma geleceklerini ifade etti.

Kaynak: AA