Nazilli Belediyespor Fethiye'de Çalıştı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Çarşamba günü Fethiye’de Fethiyespor’la karşılaşacak olan Nazilli Belediyespor, maçın hazırlıklarını Fethiye’de sürdürdü.

Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem yönetiminde Fethiye’de Alesta otel’de kampa giren Nazilli Belediyespor Fethiyespor2la oynayacağı karşılaşma öncesi hazırlıklarını Fethiye Şehir Stadı yan sahasında sürdürdü. Keçiörengücü’nü 90+4. dakikada 2-1 yenerek 12 puana ulaşıp 12. sıraya yükselen Nazilli Belediyespor’da kart cezalısı Yüksel’in yanı sıra sakatlıkları devam eden Serkan Yalçın ve Ali Akburç’un Fethiyespor maçında yer alamayacağı öğrenildi. Fethiyespor’un eski kaptanlarından Sabri Turgut’un Nazilli Belediyespor kaptanı olarak bu maça çıkacağı öğrenilirken yine eski bir Fethiyespor’lu olan Gökhan Dinçer’in de kadroda yer alabileceği belirtildi. Teknik direktör Ahmet Kazım Ertem yönetiminde hafif bir idman yapan Nazilli Belediyespor takımının da 3 puana şartlandığı öğrenilirken Çarşamba günü saat 13.30’da Fethiye Şehir Stadında oynanacak karşılaşmaya Nazilli’den kalabalık bir taraftar topluğunun geleceği de öğrenildi. Nazilli Belediyespor 2. kaptanı Sabri Turgut Fethiye’ye 3 puan için geldiklerini söyleyerek “Keçiörengücü’nü yendik moralimiz çok yüksek iyi bir karşılaşma olacağına inanıyoruz. Nazilli’den taraftarlarımızda gelecek” dedi.

Teknik direktör Ahmet Kazım Ertem’de “iki takımında morali yüksek, iki takımda haftayı galibiyetle kapattı. Fethiye’ye kazanmak için geldik. Centilmence bir mücadele bekliyoruz. Haftaiçi olmasına rağmen Nazilli’den taraftar bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA