Kırşehirspor Yönetiminden Nevşehirspor Taraftarının Açtığı Pankarta Tepki

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup mücadelesinde geçtiğimiz hafta Nevşehir’de oynanan müsabaka sonrasında Kırşehirspor yönetiminden çıkan olaylarla ilgili açıklama geldi.

Basın sözcüsü Murat Aydemir tarafından yapılan açıklamada, “Maç sonrası futbolcumuzun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım tepkilere neden olmuştur. Fakat futbolcumuz müsabaka da yaşanan olaylara tepki göstermiştir.” dedi.

Aydemir, Kırşehirspor yönetiminin de Nevşehir’de yaşanan olaylara tepki gösterdiğini ise şu sözlerle anlattı:

“Maç sonrası taraftarın yer aldığı otobüsün taşlanması müsabaka sırasında trübünden açılan pankart futbolcularımızı tahrik etmiş ve oyunda motivasyonu düşürmüştür.

Bizler Nevşehirspor ile hem kardeş şehirler hem de kardeş takımlarız. Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan karşılıklı atışmalar da futbol centilmenliğine yakışmamaktadır. Oynanan müsabaka sonrası kazanan Nevşehirspor olmuştur. Biz de yolumuza devam edecek önümüzdeki maçlara bakacağız.”

Nevşehir’de gazi stadında oynanan maçta Nevşehirspor, 26. dakikada Edip, 37 ve 70. dakikalarda da Aydın Kuzu’nun golleri ile maçı 3-0 kazanmıştı. Bu sonucun ardından Nevşehirspor puanını 9’a çıkartarak ligde 6. sıraya yükselirken, Kırşehirspor ise 10 puan ile 5. sırada kaldı.

Kaynak: İHA