Hentbol Takımları Avrupa Mesaisinde

Erkeklerde 2, kadınlarda da 3 Türk takımı Challenge ve EHF Kupası 3. tur maçlarında rakipleri ile mücadele edecek

Türk hentbol takımlarının Avrupa kupalarındaki serüveni hafta sonu başlıyor.

Erkeklerde 2, kadınlarda ise 3 Türk ekibinin 3. tur müsabakaları 12-26 Kasım tarihlerinde yapılacak.

Kadınlar Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 3. tur ilk maçında Yenimahalle Belediyespor, 12 Kasım Cumartesi günü Ankara'da Alman temsilcisi TuS Metzingen ile karşılaşacak. Başkent ekibi rövanş karşılaşmasını ise Almanya'da 18 Kasım Cuma günü oynayacak.

Kadınlar Challenge Kupası 3. turunda ise 2 Türk takımı mücadele verecek.

Ardeşen Gençlik, 13 Kasım Pazar günü ilk maçta sahasında Karadağ'ın WHC Danilovgrad ile karşı karşıya gelecek. Türk takımı rövanş müsabakasına ise 20 Kasım Pazar günü Karadağ'da çıkacak.

Zağnosspor ise Slovenya temsilcisi ZRK Mlinotest Ajdovscina ile anlaşması sonrasında 3. tur maçlarını Trabzon'da yapacak. Türk takımı ilk maçını 19 Kasım, rövanş müsabakasını da 20 Kasım'da Trabzon'da gerçekleştirecek.

- Erkeklerde 2 takım Türkiye'ye temsil edecek

Erkekler Challenge Kupası 3. turunda 2 takım Türkiye adına mücadele edecek.

Göztepe, turun ilk maçında Hollanda ekibi JMS Hurry-Up ile 20 Kasım'da İzmir'de karşılaşacak. İki takım arasındaki rövanş karşılaşması ise 26 Kasım'da Hollanda'da yapılacak.

Bu kupadaki diğer Türk takımı Amasya Taşova YİBO da Moldova temsilcisi Riviera-SSSH-2 ile iki karşılaşmasına da Türkiye'de çıkacak. Maçlar 19 ve 20 Kasım tarihlerinde oynanacak.

Kaynak: AA