Eczacıbaşı Vitra Menajeri Ural Açıklaması

'Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak her maç zor ve önemlidir'.

Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında 15 Kasım'da deplasmanda Belarus'un Minchanka takımıyla karşılaşacak Eczacıbaşı VitrA'nın menajeri Nalan Ural, bu kulvarda her maçın zor olduğunu söyledi.

AA muhabirine açıklamada bulunan Ural, rakiplerinin oynadığı son maçları incelediklerini ve bu karşılaşmayı ciddiye almaları gerektiğini belirtti.

İkinci turda eledikleri Bulgaristan'ın Maritza takımıyla yaptıkları maçlardan daha zor karşılaşmalara çıkacaklarını ifade eden Ural, 'Normal şartlarda bizim seviyemizde bir takım değiller ama burası Şampiyonlar Ligi. Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak her maç zor ve önemlidir. Türkiye Ligi'nde oynayacağımız Fenerbahçe maçından sonra bu maça konsantre olacağız. Rakibimiz Avrupa'da çok fazla karşılaştığımız bir takım değil ama milli takım seviyelerini biliyoruz elbette. Özellikle deplasmanda oynayacağımız maçı çok ciddiye almamız gerekiyor.' şeklinde konuştu.

Eczacıbaşı VitrA, rakibiyle 19 Kasım Cumartesi günü iç sahada oynayacağı ikinci maç öncesinde, deplasmanda avantaj elde etmeye çalışacak. Turu geçecek takım gruplara yükselecek.

CEV Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Bulgaristan'ın Maritza takımını eleyen Eczacıbaşı VitrA, 3. turda mücadele etme hakkı kazanmıştı.

Kaynak: AA