4. Kez Türkiye'nin En İyi Gençlik Kampı 'Samsun'

Antalya’da yapılan ‘Gençlik Kampları Değerlendirme Toplantısı’na damga vuran Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Samsun 19 Mayıs Gençlik Kampı, 4’üncü kez Türkiye’nin en iyi gençlik kampı seçildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından internet ortamında yapılan anket sonuçları sonunda Samsun Gençlik Kampı 4.üncü kez Türkiye’nin en iyi gençlik kampı seçildi.

Türkiye’de 16 gençlik kampı arasından en iyi gençlik kampı seçilen Samsun 19 Mayıs Gençlik Kampı 196 kişilik olup, kampta el sanatları, tiyatro, müzik, halk oyunları, deniz aktiviteleri, spor aktiviteleri, geziler yapılmaktadır. Ayrıca voleybol, basketbol, tenis, badminton, okçuluk, satranç, mini futbol, masa tenisi aktivelerinin yapılabileceği sahalar ile amfi tiyatro ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Hijyenik koşullarda düzenlenmiş 400 Kişilik yemekhane, 400 kişilik modern toplantı salonu, bay-bayan mescit, amfi tiyatro, geniş sahili plaj futbolu, plaj voleybolu aktiviteleriyle gün boyu etkinlik yapılabilmektedir. Kampta bulunan 21 hizmetli personel 19 Mayıs Gençlik Kampının bakımı, onarımı ve üstün hizmet kalitesini vermek için özverili bir şekilde çalışmaktadırlar.

Samsun 19 Mayıs Gençlik Kampı, Antalya’da gerçekleşen ‘Gençlik Kampları Değerlendirme Toplantısı’nda Türkiye’nin en iyi gençlik kampı seçildi. 19 Mayıs Gençlik Kampı olarak bu gururu 4’üncü kez yaşadıklarını belirten Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, “2016 yılı içerisinde 19 Mayıs ilçemizde bulunan gençlik kampımızda toplam 11 kamp gerçekleşti. Kamp liderleri ve kamp sorumlularıyla birlikte Toplamda bin 411 gencimizin konuk edildiği bu kampların en verimli ve düzgün şekilde gerçekleşmesi yolunda bizlerden her zaman desteklerini esirgemeyen Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca kampa gelen gençlerimizin memleketlerine mutlu bir şekilde dönmelerinde önemli pay sahibi olan 19 Mayıs Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz, kamp idaremiz ve personelimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA