Vitraspor Uzatmalarda Attığı Golle 3 Puanı Hanesine Yazdırdı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup 7’nci hafta müsabakasında Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor, Körfez Belediye Hereke Yıldız Spor’u 90+4’üncü dakikada attığı golle 2-1 yenerek puanını 8’e çıkardı.

Bozüyük İlçe Stadın’daki maçın orta hakemi Recep Buğra Çetin’in başlama düdüğünden sonra iki takımda birbirlerine üstünlük kurmak için ataklar geliştirmeye başladı.

Maçın 17’nci dakikasında konuk ekip Körfez Belediye Hereke Yıldız Spor, geliştirdiği bir atakta Mert Erçakır’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu gol sonra beraberlik için ataklarını sıklaştıran Vitraspor, maçın 22’nci dakikasında Serhat Eruyar’ın golüyle durumu 1-1’e getirdi. Bu golden sonra karşılıklı ataklar sonuçsuz kalınca ilk yarı 1-1’lik skorla tamamlandı. İkinci yarıda vasat bir oyun sergileyen iki takım, oyunu orta sahada oynamaya başladı.

Maçın bu skorla biteceği düşünülürken maçın 90+4’üncü dakikasında Mertcan Aldemir sahneye çıkarak Vitraspor’u 2-1 öne geçiren golü attı. Bu gol sonrası maç 2-1 Vitraspor üstünlüğü sonuçlanırken, 3 puanı hanesine yazdıran ev sahibi takım puanını 8’e çıkarak 13 takımlı ligde 9’uncu sıraya yükseldi. Körfez Belediye Hereke Yıldız Spor ise, bu mağlubiyetle 5 puanla 11 sıraya geriledi.

Öte yandan Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor haftaya Tekirdağ deplasmanında grup lideri Ergene Velimeşe ile karşılaşacak.

Kaynak: İHA