Özdemir Açıklaması 'Emeğimiz Gasp Edildi'

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Göksel Özdemir, maçla ilgili yaptığı değerlendirmede “Emeğimiz gasp edildi ve üç puanı hakem aldı” dedi.

Aydınspor 1923, zorlu Niğde deplasmanından puan çıkartamamanın üzüntüsünü yaşıyor. Ligin 10’uncu haftasında Niğde’den bir puanla dönme hesapları yaparken uzatma dakikalarında maçın ikinci penaltısı için düdüğünü çalan maçın hakemi, siyah beyazlıların planlarını alt üst etti. Bir puanla 9’uncu sıradan 7’nci sıraya kadar yükselmesi beklenirken son dakika golü ile 12’nci sıraya kadar gerileyen Efe, moralsiz ve puansız bir şekilde Aydın’a döndü. Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Göksel Özdemir, maçın hakemini sert dille eleştirerek hakemi oyunun kaderini etkilemekle suçladı.

“Üç puanı hakem aldı”

Niğde’den puansız dönmelerini hakeme bağlayan Özdemir, “Olmaması gereken bir pozisyonda hakem penaltı verdi. Pozisyonu objektif olarak değerlendirdiğimde bizim lehimize bir faul çalınması gerekiyordu. Faul olmasa bile penaltıyla uzaktan yakından bir alakası yoktu. Zaten hakem de faul çalıyordu ve son anda kararını değiştirdi. Emeğimiz gasp edildi. Oyun tam istediğimiz kıvama geldiği anda biz eksik kaldık. İsmail’in kırmızı kart gördüğü anlarda maçı çevireceğimiz anlar gelmişti. 70’inci dakikalara eksiksiz ulaşabilseydik maçtan galip yarılabilirdik. O dakikalarda oyuna hücum oyuncusu almamız gerekirken stoper oyuncusu almak zorunda kaldık ve son oyuncu değişikliğimizi kullandık. Eksik kaldıktan sonra rakibimiz biraz daha cesaretlendi. Sürekli olarak uzun toplarla gelmeye çalıştılar. Herşeye rağmen bir puanı cebimize koymuştuk. Ligde bu tür hakemler ve bu tür sonuçlar da var. Niğde zor bir deplasman ve orda herkes puan kaybedebilir. Ama üç puanı hakem aldı. Futbolcularım iyi mücadele ettiler. Bu maçı unutup Çarşamba maçına bakmamız gerekiyor. Sarıyer maçını kazanıp Eyüp deplasmanına moralli gitmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA