Lider 1308 Osmaneli Belediyespor 7'De 7 Yaptı

Bilecik 1. Amatör Lig 7’nci hafta oynanan 6 müsabakayla sonuçlanırken, 1 maç fazlasıyla 1308 Osmaneli Belediyespor liderliğine devam etti.

13 takımlı Bilecik 1. Amatör Lig 7’ncı hafta oynanan 6 müsabakayla sonuçlanırken, haftanın en farklı galibiyeti Pazaryeri Spor kendi evinde Gölpazarı Belediyespor’u 4-2 yenerek aldı. Lig’de 7’ncı hafta sonunda Osmaneli derbisi olarak nitelendiren maçta Osmaneli Gençlerbirliği Spor’u 2-0 yenen 1308 Osmaneli Belediyespor 7’de yaparak 21 puanla bir maç fazlasıyla liderliğini korudu. Osmaneli İlçe Stadın’da oynana müsabaka derbisinin ilk yarısı karşılıklı ataklarla ve genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Maçın ikinci yarısında da iki takım oyuncuları buldukları atakları iyi değerlendirerek, sonuca gideme. Maçın 75’inci dakikasında 1308 Osmaneli Belediyespor geliştirdiği atakta, ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Cem Paun takımını 1-0 öne geçiren golü attı.Golden sonra Osmaneli Gençlerbirliği beraberliği yakalamak için ataklarını sıklaştırsa da maçın 88’inci dakikada Hakan Varnalı’nın orta sahadan kaptığı topu ceza sahası içinde Cem Paun ile buluşturması sonucu , Cem Paun kendisinin ikinci golü atarak 1308 Osmaneli Belediyespor’u 2-0 öne geçirdi.

“Son derece centilmence bir maçtı”

Maç sonunda bir açıklama yapan Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli derbisinin son derece keyif verdiğini belirterek, “Maçın son derece centilmenlik içinde geçmesi ve kardeşliğin öne çıktığı bir müsabaka olması dileğiyle tüm sporcuları, hocaları, yöneticileri ve büyük Osmaneli taraftarını kutluyorum” dedi.

Bilecik 1. Amatör Lig’de haftanın sonuçları

Gruptaki diğer müsabakalar ise; Bilecikspor - Güneşspor 3-1, Bayırköy Spor- Vezirhan Spor 1-3, 1299 Bilecik Kulübü - Yeşilyurt Spor 2-1, Söğüt Spor- Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor 2-2 şeklinde sonuçlanırken, Akpınar Spor haftayı BAY geçti. Bu sonuçlar sonra 1 maç fazlasıyla 21 puanla lider olan 1308 Osmaneli Belediyespor’u 6’da 6 yaparak 18 puana ulaşan Bilecikspor takip etti. Osmaneli Gençlerbirliği 13 puanla, Yeşilyurt Spor ise; 12 puanla 3 ve 4’üncülüğü paylaştılar.

Kaynak: İHA