Triatlonda Yeni Başkan Çelik

Türkiye Triatlon Federasyonu Genel Kurulu'nda İsa Tamer Çelik, 204 delegeden 104'ünün oyuyla başkan seçildi.

Türkiye Triatlon Federasyonunun yeni başkanı İsa Tamer Çelik oldu.

Federasyonun 4. olağan genel ve mali kurulu, 204 delegeden 176'sının katılımıyla, Ankara Manhattan Otel'de yapıldı.

Divan kurulu başkanlığını Murat Cengiz'in yaptığı genel kurulda, mevcut başkan Hamdi Güneş ve İsa Tamer Çelik yarıştı. Yapılan seçim sonucunda Çelik, 104 delegenin oyuyla federasyonun yeni başkanı oldu. Güneş 71 oyda kalırken, 1 oy da geçersiz sayıldı.

Çelik başkanlığındaki yönetim kurulunda Adnan Turgut, Ahmet Refik Aydın, Başar Atikbay, Ferda Büyükbaykal, Ferhat Okan Sezer, Hakan Akçay, Kenan Çatalbaş, Mehmet Dülger Karaoğlanoğlu, Mustafa Yıldırım, Murat Cengiz, Murat Sefa Demiryürek, Nihat Çelikkollu, Utku Erdem Özer ve Zekine Pündük yer aldı.

İsa Tamer Çelik, başkan seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada, demokratik bir ortamda güzel bir seçim gerçekleştiğini belirtti.

Triatlon ailesi ve delegelerin spora sahip çıktığını dile getiren Çelik, 'Umarım bundan sonra daha iyi olacak. Tüm delegelere teşekkür ediyorum. Sorumluluğumuzun bilinciyle zaman geçirmeden çalışmaya başlayacağız.' ifadelerini kullandı.

Bu arada federasyonun 2017 yılı tahmini bütçesi 3 milyon 805 bin, 2018 yılı tahmini bütçesi ise 4 milyon 392 bin lira olarak belirlendi.

Kaynak: AA