Trabzon Yerel Basınında Hakem Tepkisi

Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan ve Trabzonspor'un Beşiktaş'a 2-1 yenildiği karşılaşmanın ardından Trabzon basını, maçın hakemi Mete Kalkavan'a tepki gösterdi.

Karadeniz'de Sonnokta Gazetesi, yenilginin ardından 'Kalkavan: 2 - Trabzon: 1' başlığını atarken 'Beşiktaş kadrolu (!) hakemiyle bir derbi daha kazanırken kurban Trabzonspor oldu.' ifadesine yer verdi.

Sesimiz Trabzon Gazetesi ise 'Kalkavan çaldı 3 puanı Beşiktaş aldı' başlıklı haberinde 'Beşiktaş maçında çaldığı ucuz penaltının ardından Quaresma'ya çıkarmadığı kırmızı kart ile maçın kaderini çizen Mete Kalkavan, Trabzonspor'u katletti.' yorumunda bulundu.

Karadeniz Gazetesi 'Kan emici' başlığıyla maç haberlerine yer verirken 'Trabzonspor hiç kimseden çekmedi Mete Kalkavan'dan çektiği kadar. Beşiktaş lehine uyduruk penaltı çaldı, Trabzonspor'unkini ise es geçti. Yusuf'u hastanelik eden Quaresma'yı atamadı. Ev sahibi ekibe elleriyle 3 puanı hediye etti.' değerlendirmesinde bulundu.

Karadeniz'de İlkhaber Gazetesi 'Bunun adı hakem şikesi' başlığını attığı haberde, 'Beşiktaş'a çok rahat bir penaltı çalan, Trabzonsporlu N'doye'ye yapılanlara gözlerini kapatan, Quaresma ve Oğuzhan'ı atamayan Mete Kalkavan maçı Beşiktaş'a verdi.' ifadeleriyle hakem Kalkavan'ı eleştirdi.

Karadeniz'den Günebakış Gazetesi de 'Yeter' başlıklı haberinde 'Trabzonspor'un kabusu Kalkavan, Beşiktaş maçında rengini bir kez daha belli etti. Başkan Usta'nın maç sonundaki isyanı ise bordo-mavili camianın sesi gibiydi.' ifadesini kullandı.

Taka Gazetesi de 'Bir hakem cinayeti daha' başlığıyla verdiği haberde Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasının hakemi Mete Kalkavan'a eleştirilerini dile getirdi.

Kaynak: AA