Mete Kalkavan'ın notu belli oldu

Beşiktaş-Trabzonspor maçında Quaresma'nın Yusuf Erdoğan'a yaptığı harekete kırmızı kart göstermemesi nedeniyle eleştirilen Mete Kalkavan'a gözlemcisi İbrahim Aksoy'un kırık not verdiği öğrenildi.​

Mete Kalkavan'ın notu belli oldu
Beşiktaş'ın Süper Ligi'nde 10. haftasında Trabzonspor'u 2-1 yendiği mücadeledeki kararları nedeniyle tartışma konusu olan hakem Mete Kalkavan'ın gözlemci raporu belli oldu.

Skorer'de yer alan haberde; Kalkavan'ın Beşiktaş lehine çaldığı penaltı düdüğü, Yusuf Erdoğan'a şiddetli faul yapan Quaresma'ya sadece sarı kart çıkarması ve Oğuzhan Özyakup ile Mehmet Ekici arasındaki ikili mücadelelerde verdiği kararların gözlemci Aksoy tarafından da onaylanmadığı belirtildi.

FIFA kokartlı hakemin gözlemci notunun, bir siyah-beyaz ve bir gri karar nedeniyle 7.9 olacağı ifade edildi. Merkez Hakem Kurulu'nun bu hataları nedeniyle Mete Kalkavan'ı bir süre dinlendireceği de öğrenildi.

Mete Kalkavan'ın notu belli olduMuharrem Usta bombaladı!Mete Kalkavan'ın notu belli olduErsun Yanal: Bir yeteneksizin sonucu!Mete Kalkavan'ın notu belli olduSinan Engin'den Mete Kalkavan açıklaması: Trabzonspor...