Gümüşlük Gençlikspor Başkanı Nejat İşler Takımının Beraberliğine Sevindi

Süper Amatör Lig'de mücadele eden ve başkanlığını oyuncu Nejat İşler'in yaptığı Gümüşlükspor ile Yeni Milasspor takımları attıkları birer golle maçı berabere tamamladı Gümüşlük Gençlikspor Başkanı İşler: 'Milas bu ligin favorisi, puan aldık. İki takım da güzel bir futbol sergiledi, çok güzel bir maçtı.'

Süper Amatör Lig'de mücadele eden ve başkanlığını oyuncu Nejat İşler'in yaptığı Gümüşlük Gençlikspor ile Yeni Milasspor takımları, 1-1'lik skorla berabere kaldı.

Gümüşlükspor ile Yeni Milasspor takımları Bodrum'un Gümüşlük Stadında karşı karşıya geldi. Maç öncesinde Gümüşlük Gençlikspor Başkanı İşler, rakip takımın taraftarlarının yanına giderek, bir süre sohbet etti. Keyifli tavırlarıyla dikkat çeken İşler, taraftarlardan alkış aldı.

Daha sonra hakemin çaldığı başlama düdüğüyle maç başladı. Maçın ilk dakikalarında her iki takım da attığı birer golle ilk yarıyı berabere tamamlandı. İkinci yarıda gol bulamayan takımlar, sahadan 1-1'lik skorla berabere ayrıldı.

Maçın ikinci yarısında saha çizgisinin dışında bulunan konfetilerde ufak çapta yangın çıktı. Yangın hakemin maçı durdurmasıyla futbolcular tarafından söndürüldü.

İşler, maçın ardından sahadan ayrılan her iki takımın oyuncularını da tebrik etti. Maçı rakip takımın başkanıyla birlikte izleyen İşler, gazetecilere yaptığı açıklamada, her iki takımın da güzel bir futbol ortaya koyduğunu söyledi.

Rakip takımın ligin başarılı takımlarından olduğunu belirten İşler, 'Milas bu ligin favorisi, puan aldık. İki takım da güzel bir futbol sergiledi, çok güzel bir maçtı.' dedi.

Yeni Milasspor Başkanı Hasan Özmen de 'Dostluk kazandı. Gümüşlük Gençlikspor iyi bir takım. Biz de iyi takımız, ama bugün dostluk kazandı.' diye konuştu.

Kaynak: AA