Bodrumspor, Pazarspor'u 4-0 Yendi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Pazarspor’u 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Bodrum İlçe Stadı’nda 13:30’da başlayan karşılaşmaya Bodrumlu futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık Bin 500 kişinin izlediği karşılaşma boyunca üstün oynayan ekip B.B. Bodrumspor olurken, Bodrumsporlu golcü oyuncu Mümin Aysever oynadığı futbol ve attığı goller ile karşılaşmanın yıldızı oldu.

B.B. Bodrumspor’un 4-0 kazandığı karşılaşmanın önemli dakikaları ise şu şekilde;

Dakika 16 - Gelişen B.B. Bodrumspor atağında Agah’ın pasında Emrah Kaya güzel bir şut çekti ancak Pazarspor kalecisi İsmet topu güzel bir kurtarışla kornere çeldi.

Dakika 17 - B.B.Bodrumspor’un kullandığı kornerde ceza sahası sağ çaprazından topla buluşan Emrah Kaya’nın sert ve isabetli şutunu aynı güzellikte Pazarspor kalecisi İsmet doksandan kurtararak kornere çeldi.

Dakika 44 - Pazarspor atağa çıkacağı anda Emrah Kaya topu kaparak Mümin Aysever’i topla buluşturdu. Orta sahadan aldığı topla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Mümin güzel bir şutla topu kalecinin sağından ağlarla buluşturdu.

Dakika 45 - Gelişen B.B. Bodrumspor atağında Tufan Zahit’in pasında Agah gelişine güzel bir şut çekti ancak Agah’ın şutunu Pazarspor kalecisi İsmet yine aynı güzellikte kurtararak kornere çeldi.

Dakika 45 - B.B.Bodrumspor’un kullandığı korner vuruşunda ceza sahasın da oluşan karambolde Bodrumsporlu futbolcular ve taraftarlar Pazarsporlu Tugay’ın topa elle müdahale ettiğini belittiler. Ancak karşılaşmanın hakemi devam kararı verdi.

Dakika 48 - B.B. Bodrumspor atağında gelişen pozisyonda karşılaşmanın hakemi Pazarsporlu defans oyuncusunun topa elle müdahale ettiğini belirleyerek penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mümin Aysever takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti.

Dakika 63 - Gelişen B.B. Bodrumspor atağında ceza sahası içine girerken Mümin ile Emrah Kaya ver kaç yaparak ilerledi ve Emrah Kaya güzel bir vuruş ile topu ağlarla buluşturarak takımını 3-0 öne geçirdi.

Dakika 72 - B.B. Bodrumspor’da ikinci yarıda Harun’un kullandığı serbest vuruşta top kale direklerinin köşesine çarparak auta çıktı.

Dakika 74- Gelişen B.B. Bodrumspor atağında çok güzel çalımlarla ceza sahasına giren Agah Oktay’ın vuruşunda top az farkla auta çıktı.

Dakika 79- Gelişen B.B. Bodrumspor atağında sol kanattan bindirme yapan Emrah Öztürk ceza sahasına girer girmez ceza sahası içerisindeki Harun’a güzel bir pas verdi ve Harun aynı güzellikteki şutu ile takımını 4-0 öne geçiren golü kaydetti.

Kalan dakikalarda her iki takımdan da gol atan olmayınca karşılaşma B.B. Bodrumspor’un 4-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşma sonunda B.B. Bodrumsporlu futbolcular galibiyeti taraftarlar ile birlikte kutlarken, soyunma odasına giden futbolcular ve teknik ekip 4-0’lık galibiyeti coşku ile kutladılar.

Kaynak: İHA