Yusuf Erdoğan tartışılan pozisyonu anlattı

Trabzonspor'un yıldızı Yusuf Erdoğan, Ricardo Quaresma'nın kendisine yaptığı hareketle ilgili konuştu. Başarılı futbolcu pozisyonun topla alakalı olmadığını söylerken Portekizli futbolcunun niyetinin kötü olmadığını da açıkladı.

Beşiktaş'ın Trabzonspor'u 2-1 yendiği mücadelede Quaresma'nın Yusuf Erdoğan'a yapmış olduğu müdahale gündem oldu. Bordo mavili camia, Hakem Mete Kalkavan'ın bu pozisyonda Portekizli futbolcuya sarı kart göstermesini eleştirirken olayın kahramanlarından Yusuf Erdoğan, maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın açıklamaları;

"Elhamdülillah ciddi bir şeyim yok. Daha ciddi bir sakatlıkta olabilirdi. Quaresma ile top aramızda kaldı ve topla alakası olmayan bir müdahalede bulundu. Kötü niyetli bir şekilde yaptığını düşünmüyorum. Allah'tan yayın organlarımız ve TV'ler var. Herkes ne olduğunu gördü bugün. Bugün bu maçı kaybettik ama ilerisi için önemli şeyler kazandığımızı düşünüyorum. Biz sahada işimizi yapıyoruz. Trabzon'da 4. sezonum, bazı şeyleri anlamış değilim. İnşallah bir şeylerin sonu gelmiştir. Başımız dik, alnımız ak buradan aslanlar gibi çıkıyoruz. Bugün neler olduğunu herkes gördü. Bizim söyleyeceğimiz bir şey yok. Başkanımız gereken açıklamayı yapmıştır."