Üniversite Sporlarında Kemal Tamer İle Devam

Üniversite Sporları Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda, geçerli 178 oyun 100'ünü alan Kemal Tamer yeniden başkanlığa seçildi.

Üniversite Sporları Federasyonunda mevcut başkan Kemal Tamer, 4 yıl daha görevine devam edecek.

Federasyonun Olağan Genel Kurulu, Crowne Plaza Otel'de 200 delegenin katılımıyla yapıldı. Mevcut başkan Kemal Tamer ile Sinan Kartal'ın yarıştığı seçimde, 180 oy kullanılırken, geçerli oyların 100'ünü alan Tamer, yeniden başkanlığa seçildi. Diğer aday Kartal, 78 oyda kalırken, bir oy geçersiz sayıldı, bir oy da boş çıktı.

Kemal Tamer bugüne kadar verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini belirterek, 'Türkiye, dünyada kış ve yaz üniversite oyunlarını organize eden 6 ülkede biri. Bu federasyon sizin federasyonunuzdur. 'Önce Üniversite Oyunları, sonra olimpiyat' prensibiyle, 2023 Dünya Üniversiteler Yaz Spor Oyunları'na adaylık sürecini başlatacağız.' dedi.

Tamer, sonuçların açıklanmasının ardından, teşekkür ederek, ülke ve üniversite sporlarına hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Kemal Tamer başkanlığındaki yönetim, disiplin ve denetim kurulu listeleri ise şöyle:

Yönetim Kurulu: Erkan İbiş, Mehmet Günay, Salih Pınar, Hayri Ertan, Fatih Kılınç, Atilla Pulur, Hürmüz Koç, Adnan Ersoy, Mustafa Karadağ, Zeki Baykal, Taner Karabulut, Süleyman Kocasert, Ali Semih Gökalp ve Müslüm Gülhan.

Disiplin Kurulu: Mehmet Hadimi Yakupoğlu, Gökalp Cudi Çalışkan, Hikmet Akıllı, Şahin Oğuz ve Kağan Eynak.

Denetim Kurulu: Mehmet Çağlar ve Battal Yılmaz.

Kaynak: AA