Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ertem Açıklaması

'Gurubumuzun lideri Keçiörengücü’nü mağlup eden oyuncularımızın özgüvenleri yeniden yerine geldi. Oyuncularımızın oynama arzusu oyunun başından sonuna kadar disiplini sağlamaları bize galibiyet getirdi'

Spor Toto 2 Lig. Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kazım Ertem, grup lideri Keçirörengücü galibiyetinden sonra oyuncularının özgüveninin yeniden yerine geldiğini söyledi.

Teknik Direktör Ertem, kendi sahalarında 2-1 mağlup ettikleri Keçiörengücü maçı sonrası gazetecilere açıklamada bulundu.

Galibiyetin takıma moral getirdiğini belirten Ertem, 'Gurubumuzun lideri Keçiörengücü’nü mağlup eden oyuncularımızın özgüvenleri yeniden yerine geldi. Oyuncularımızın, oynama arzusu, oyunun başından sonuna kadar disiplini sağlamaları bize galibiyet getirdi. Ama bu galibiyet yetmiyor. Daha da devam etmesi gerekiyor. Hakemlere bir şey demek istemiyorum. Ama hem hakeme hem de rakibe karşı 10 kişi kalıp mücadele eden futbolcularımızın almış olduğu bu galibiyeti tüm camiamıza armağan ediyorum. Bizim oyun şablonu içinde mücadele ve rakibe top oynatmama var. Futbol ikili mücadele oyunudur. Gün geçtikte kondisyonumuz arttıkça agresif futbol oynayacaktır.' şeklinde konuştu.

Kendisinden önce takımda bazı sorunların oluştuğunu dile getiren Ertem, şöyle devam etti:

'Bizim dönemimizde de bu hasarlar olabilir. İlk yarı sonuna kadar olabilir.Ancak, biz öyle kenetlendik ki, bu hasarlar olduğu zaman eskiden daha güçlü şekilde ayağa kalkma sözü verdik futbolcular grubu olarak. Adımlarımızı denk atacağız ve ayağa kalkacağız. Ben geçen haftaki deplasmanda oynadığımız karşılaşmada o resmi çocuklarımızda gördüm. Bu gün de çocuklarımız, kendi sahamızda bize o resmi çizdiler. Bu aldığımız anlamlı galibiyeti tüm taraftarlarımıza armağan ediyoruz.'

Kaynak: AA