Karaman Açıklaması 'Bu Müsabakayı Süleyman Abay'a Yakıştıramadım'

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, maçın hakemi Süleyman Abay’a tepki göstererek, “Bu müsabakayı Süleyman Abay’a yakıştıramadım” dedi.

TFF 1. Lig’in 10. haftasında Samsunspor kendi evinde ağırladığı Şanlıurfaspor’u 2-1 yendi. Maçın ardından Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman açıklamalarda bulundu.

Her iki takımın iyi mücadele ettiğini belirten Ünal Karaman, “Bizim açımızdan beklenmedik bir skor oldu. Onun adına üzgünüm. Buradaki genç çocuklar ve bizler sevdiklerimizden uzak mücadele ediyoruz. Bir alın teri döküyoruz ve emek harcıyoruz. Maçın hakemi Süleyman Abay’ı çok takdir ediyorum. Eminim ki bu maçı tekrar izlediği anda Samsunspor’dan 2 oyuncu oyundan ihraç olması gerekiyordu. Bunu rakip takımın galibiyetini küçümsediğim için söylemiyorum. Samsunspor eksiklikleri olan bir takım, devre arasında eksikliklerini giderecek. Bizde sıfırdan oluşan bir kadroyuz, bizim de eksikliklerimiz var. Ne olursa olsun bu mücadelenin adı puansız olmamalıydı. Puan alamadığımız için çok üzgünüm. Ama bu müsabakayı Süleyman Abay’a yakıştıramadım” diye konuştu.

Kaynak: İHA