Büyükşehir Gaziantepspor Yeni Seri Peşinde

TFF 1. Lig’de son iki haftadır mağlup olan Büyükşehir Gaziantepspor, karşılaşacağı Altınordu’yu mağlup ederek galibiyet serisi başlatmak istiyor.

Ligdeki 3 maçlık galibiyet serisine deplasmanda Denizlispor’a 2-1 yenilerek son veren ve ardından Boluspor karşısında 2-1’lik skorla mağlup olan Bülent Bölükbaş’ın öğrencileri, evinde oynayacağı Altınordu maçıyla yeni bir seri yakalama peşinde. Altınordu engelini kayıpsız geçmek isteyen mavi-beyazlılar, ligde üst sıralara çıkmak adına evindeki avantajını iyi kullanmak istiyor. Ev sahibi ekip geride kalan 9 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Konuk Altınordu ise 9 haftada 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde ederek ligin ilk 8 sırasında yer aldı.

Ligde 6. randevu

Büyükşehir Gaziantepspor, TFF 1. Lig’in 10. haftasında konuk edeceği Altınordu ile lig tarihinde 6. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 5 lig maçında mavi-beyazlılar 2 galibiyet alırken, Altınordu ekibi ise 1 kez kazandı. Takımlar 2 maçta eşitliği bozamadı. Mavi-beyazlı ekip rakip kaleye 10 gol gönderirken, konuk Altınordu ise 10 gol kaydetti.

Evinde 4 maçta yenilmiyor

Büyükşehir Gaziantepspor, evinde oynadığı maçlarda rakiplerine kolay kolay yenilmiyor. Mavi-beyazlı ekip ligde evinde oynadığı son 4 maçtan da 2 galibiyet elde ederken, 2 mücadeleden ise beraberlik ile ayrıldı. Güneydoğu temsilcisi yarınki maçtan galibiyet ile ayrılarak yenilmezlik serisini 5 maça çıkarmayı hedefliyor.

Mücadele Bülent Birincioğlu düdük çalacak

Büyükşehir Gaziantepspor ile Altınordu arasında oynanacak olan TFF 1. Lig’in 10. hafta maçında Bülent Birincioğlu düdük çalacak. Birincioğlu’nun yardımcılıklarını ise Serdar Diyadin ve Erdem Bayık yapacak. Büyükşehir Gaziantepspor - Adltınordu mücadelesi yarın saat 16.00’da Kamil Ocak Stadyum’nda oynanacak.

Kaynak: İHA