Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe'ye Hazır

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Sabah yapılan ter idmanı ardından yeşil-siyahlılar öğleden sonra Manisa’ya giderek otelde maç saatini beklemeye başladı.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas 19 kişilik kafileye, kadro dışı bırakılan Douglao ve Sami, sarı kart cezalısı Miquel Lopes ile kaleci Borak Körk, Onur Ayık ve Alper Uludağ almadı.

Geride kalan 9 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyeti bulunan yeşil-siyahlılar 9 puan ile 15. sırada yer alırken konuk ekip Fenerbahçe ise 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 15 puanda 5. sırada bulunuyor.

Fenerbahçe taraftarı için ayrılan ve 100 TL’den satışa sunulan Gediz Kale arkasındaki 3 bin 500 kişilik tribünden bin 700 biletin satıldığı bildirildi.

Ev sahibi ekip için kombine haricinde ise 150 ile 200 civarında bilet satışı yapıldığı bildirildi.

Manisa 19 Mayıs Stadyumunda yapılan iki ekip arasında Akhisar Belediyespor 2 galibiyet alırken sarı-lacivertliler ise yine 2 galibiyet aldı. İki ekip arasında oynanan son müsabakada konuk ekip Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda Akhisar Belediyespor’u 3-0 mağlup etmişti.

Akhisar Belediyespor ile Fenerbahçe arasında yarın oynanacak mücadele Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak.

Kaynak: İHA