Yeni Malatyaspor U21 Takımı Ümraniye Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Geçen hafta son dakikada attığı golle Elazığspor’u 1-0 mağlup eden ve liderliğini sürdüren Yeni Malatyaspor U21 takımında Ümraniye maçı hazırlıkları sürüyor.

Orduzu Pınarbaşı sentetik sahada yaptığı çalışmayla hazırlıklarını sürdüren U21 takımında tek hedef 3 puan alıp liderliği sürdürmek.

Bu sezon aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken sarı kırmızılılar, 1.Lig U21 Ligi’nde lider durumda bulunuyor.

Takımdaki son durum ve Ümraniye maçı hazırlıklarıyla ilgili İHA’ya açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Alt Yapı koordinatörü Levent Doğandemir, alt yapıda tam anlamıyla bir aile ortamının olduğunu vurguladı.

-“Biz doğrusunu yapalım da gerisi insanlarımızın taktiri”

Sahalarında karşılaşacakları Ümraniye’yi yenip liderliklerini sürdürmek istediklerini kaydeden Doğandemir, “Alt yapı olarak son 3 yılda tam bir aile ortamı oluşturduk. Burada artık bir sistem işliyor. Futbolcuları üst yapıya, Türk futboluna kazandıran bir sistem bu sistem. Bizler buradaki çocuklara güzel imkanlar sunabilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Eksik olur, fazla olur orası insanların taktiri. Biz doğrusunu yapalım da gerisi insanlarımızın taktiri. Ancak şu bir gerçek ki, alt yapı olarak tüm Türkiye’de örnek alınan alt yapılar yarışıyoruz ve şuan bir çok konuda onların önündeyiz. İnşallah daha iyi duruma geleceğiz. En başta başkanımız Adil Gevrek olmak üzere yönetimimiz ve teknik heyete teşekkürlerimizi sunuyorum. Bizimle her zaman koordine halindeler. Teknik direktörümüz İrfan Buz da her zaman futbolcularımızı yakinen takip ediyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA