Ümraniye Maçı Öncesi İrfan Buz'dan Rehavet Uyarısı

TFF 1. Lig’de 6 Kasım Pazar günü sahasında Ümraniyespor’u karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor’da bu maçın hazırlıkları sürerken, Teknik Direktör İrfan Buz’dan rehavet uyarısı geldi.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde yaptığı taktik antrenmanla Ümraniyespor müsabakasının hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılarda tek hedef maçı kazanarak, alt sıralardaki takımlarla puan farkını açmak.

Son çalışmada taktik ağırlıklı çift kale maç yapan Malatya temsilcisinde Elazığ maçında sakatlanan Amutu ve kırmızı kart cezalısı olan Ahmet Burak Solakel hafta sonu oynanacak müsabakada forma giyemeyecek.

Buz, Murat ve Eren’i ilk on birde düşünüyor

Bu iki oyuncunun yerine elinde üç alternatif bulunan İrfan Buz’un savunmada Murat Akça’ya formayı teslim edeceği kesinleşirken, forvet için ise formada olan Eren ve Sinan ikilisinden Eren Tozlu’yu tercih etmesi bekleniyor.

Taktik çift kalede oyunu sık sık durduran Buz, oyuncularına rehavet uyarısında bulundu. Ümraniye takımının son haftalarda çıkışta olduğunu ve iyi futbol oynadığını oyuncularıyla paylaşan Buz, lider takıma yakışır şekilde mücadelelerini sürdürmeleri gerektiğini vurguladı.

Karşılaşmanın hakemi Gençerler

İnönü Stadı’nda Pazar günü oynanacak Yeni Malatyaspor-Ümraniyespor karşılaşması 13.00’da başlayacak.

Karşılaşmayı Koray Gençerler yönetecek. Gençerler geçen sezon Malatya’da oynanan ve Yeni Malatyaspor’un 2-1 kazandığı Şanlıurfaspor müsabakasını da yönetmişti.

Kaynak: İHA