Trabzon'da Coşkulu Uğurlama

Trabzonspor taraftarları Beşiktaş maçı için İstanbul’a giden takımlarını coşkuyla uğurladı.

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor’a, bordo-mavili taraftarlar coşkulu uğurlama yaparken, temsili Hazreti Ali’nin kılıcı da uğurlamada dikkat çekti.

Beşiktaş maçının hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde tamamladıktan sonra saat 13.45 sıralarında tesislerden çıkan bordo-mavili kafileyi taraftarlar coşkulu bir şekilde hava alanına uğurladı. Uğurlama sırasında meşale yakarak galibiyet sloganları atan taraftarlardan birinin elindeki temsili Hazreti Ali kılıcı dikkat çekti. Elindeki kılıçla takım otobüsünün önünü kesen taraftar grup lideri Paşa Erbaş, Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcular lehine tezahüratlar yaptırdı.

TARAFTARLAR HAVAALANINDA TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Trabzonspor kafilesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nden ayrılıp hava alanına giderken burada da bir grup taraftar ellerindeki meşalelerle takımı uğurladı. Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcular lehine tezahüratlarda bulunan bordo-mavili taraftarlar futbolcularla fotoğraf çektirdi.

CASTİLLO VE GÜRAY KAFİLEDE YER ALMADI

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligi’in 10. haftasında yarın saat 19.00’da oynayacağı maç için bugün Türk Hava Yollarına (THY) ait özel uçak ile saat 14.30 sıralarında İstanbul’a hareket etti. Bordo-mavili kafilede sakatlıkları bulunan Castillo ve Güray Vural kafilede yer almadı.

Bordo-mavililerde Mehmet Ekici, Uğur Demirok, Bero ve Okay Yokuşlu kart sınırında bulunuyor.

Kaynak: İHA