Pınar Karşıyaka'nın Konuğu Beşiktaş

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Pınar Karşıyaka, Beşiktaş Sompo Japan ile Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde ilk 4 haftada 2 yenilgisi bulunan Pınar Karşıyaka, eski başantrenörü Ufuk Sarıca'nın görev yaptığı namağlup Beşiktaş Sompo Japan'ı konuk edecek.

Lige Banvit yenilgisiyle başladıktan sonra Gaziantep Basketbol ve Trabzonspor Medical Park'ı mağlup eden Pınar Karşıyaka, geçen hafta Fenerbahçe'ye yenilmişti.

Pınar Karşıyaka'da lig şampiyonluğunu yanı sıra Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan başantrenör Ufuk Sarıca, Beşiktaş Sompo Japan'la ilk kez Pınar Karşıyaka'ya rakip olacak.

Daha önce Pınar Karşıyaka'da forma giyen İlkan Karaman, Erkan Veyseloğlu, Kenan Sipahi, Strawberry ve Muratcan Güler de Beşiktaş Sompo Japan kadrosunda yer alıyor.

Pınar Karşıyaka-Beşiktaş Sompo Japan karşılaşması Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda yarın saat 16.00'da başlayacak.

Müsabakanın biletleri tam 40, öğrenci 20 liradan bugün satışa çıkarılacak.

Rakibiyle ligde daha önce 95 kez karşılaşan Pınar Karşıyaka bu maçlarda 41 galibiyet, 52 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Yeşil-kırmızılı ekip, geçen sezon iki maçta da rakibini mağlup etmişti.

Kaynak: AA