Mersin'de Gol Sesi Yok

TFF 1. Lig’in 10. haftasında İçel İdmanyurdu, evinde Manisaspor ile 0-0 beraber kaldı. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan İçel İdmanyurdu Antrenörü Alaattin Gülerce, maç değerlendirmesinden önce takımdan ayrılan eski Teknik Direktör Levent Arıkdoğan’a teşekkür ederek, "Kendi sahamızda kazanmamız gereken bir maçtı. Bunun için bu hafta çok iyi çalışmalar, çok iyi antrenmanlar yapmıştık. Karşılaşmanın ilk yarısı istediğimiz gibi bir oyun sergileyemedik. İkinci 45 dakika arkadaşlarımız istediğimiz oyunu sahaya yansıttı ve gol pozisyonları bulduk ama golü bulamadık. Artık bu maç geride kaldı. Önümüzde bir ara var. Arayı çok iyi şekilde değerlendirip, önümüzdeki maçlara hazırlanacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Manisaspor cephesi

Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise zorluk derecesi yüksek bir maç oynayacaklarını bildiklerini ifade ederek, "Alt tarafı ilgilendiren önemli bir maçtı. Bizim haftalardır kaybettiğimiz maçlar var, sıkıntılı bir süreç var. Bu süreçten çıkmak istiyorduk. Böyle bir maça denk geldi. 3 puana çok yakındık aslında özellikle maçın ilk yarısında etkili oynadık. İkinci yarıya baktığımız zaman 3-4 tane net pozisyonumuz var. Rakibinde belli bölümlerde üstünlük sağlayacağını biliyorduk, iç sahanın avantajını kullanarak üzerimize geleceğini biliyorduk. Neticesinde kazanabileceğimiz bir maçı berabere bitirdik. Beraberlik de iyidir diyoruz. Cepte bir şey varsa kardır diyoruz. Deplasman beraberliği de oyuncular için moral oldu. Kendilerini kutluyorum. İnşallah önümüzdeki maçlarda girdiğimiz pozisyonları neticelendiririz" dedi.

Kaynak: İHA