Lens Ve Sneijder, Hollanda Milli Takımı'na Seçildi

Lens ve Sneijder Hollanda Milli Takımı’nın Lüksemburg maçı aday kadrosuna çağrıldı.

FIFA 2018 Dünya Kupası Elemeleri kapsamında A Grubu’nda Lüksemburg’la karşılaşacak olan Hollanda Milli Takımı’nın aday kadrosuna Fenerbahçeli Jeremain Lens ve Galatasaraylı Wesley Sneijder de çağrıldı.

Son haftalarda Fenerbahçe’de başarılı bir performans gösteren ve her fırsatta milli takım formasını tekrar giymek istediğini söyleyen Jeremain Lens, 1 sene aradan sonra tekrar Hollanda Milli Takım kadrosuna dahil edildi. Jermain Lens’in yanı sıra Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder de kadroda yer alan bir diğer isim oldu.

Hollanda Milli Takımı’nın aday kadrosu şu şekilde:

Kaleci: Maarten Stekelenburg (Everton), Michel Vorm (Tottenham Hotspur), Jasper Cillessen (FC Barcelona)

Savunma: Jeffrey Bruma (VfL Wolfsburg), Virgil van Dijk (Southampton), Rick Karsdorp (Feyenoord), Terence Kongolo (Feyenoord), Daley Blind (Manchester United), Joël Veltman (Ajax), Marvin Zeegelaar (Sporting)

Orta saha: Jordy Clasie (Southampton), Davy Klaassen (Ajax), Davy Pröpper (PSV), Bart Ramselaar (PSV), Wesley Sneijder (Galatasaray), Georgino Wijnaldum (Liverpool), Tonny Vilhena (Feyenoord), Stijn Schaars (sc Heerenveen)

Forvet: Bas Dost (Sporting), Vincent Janssen (Tottenham Hotspur), Luuk de Jong (PSV), Memphis Depay (Manchester United), Arjen Robben (Bayern München), Jeremain Lens (Fenerbahçe), Quincy Promes (Spartak Moskova)

Kaynak: İHA