Konyaspor, Braga'ya Yenildi

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Braga karşısında istediklerini gösterdikleri bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. maçında Portekiz’in Braga takımına deplasmanda 3-1 mağlup olan Konyaspor’un teknik direktörü Aykut Kocaman maç sonrası düzenlenen basın değerlendirmelerde bulundu. Kocaman, “İstediğimizi gösterdiğimiz bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Buradan galibiyetle ayrılıp deplasmanda oynayacağımız Shakhtar maçı sonrası içeride Gent’le bir final maçı oynamak son derece güzel ve heyecanlı olacaktı hem şehir hem de takım için ama bunu başaramadık. Kendi adımıza öz eleştiri yapmak lazım. Özellikle maçın ilk yarısında son dakikaya kadar olan süreci doğru şekilde yapmamız gereken oyun adına doğru şeyleri fazlasıyla yerine getirdik. Hem öne geçmeyi başardık, ilk yediğimiz gol için diyecek bir şey yok ama rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra ikinci gol tamamen bizim hatamızdı. İkinci yarı çabaladık önce beraberlik için, çok arzu etmemize rağmen golü bulamadık” dedi.

Hakemi eleştirdi

Maçın hakemini de eleştiren Kocaman, “İki tane yüzde yüz penaltının verilmediği bir maç oynadık. İçerideki maçlarda alıştık hakem hatalarına ama burada yüzde yüz iki penaltımız verilmedi. Hakemin gözünün önünde mutlak hatası vardı. Tahminimi söylüyorum, rakip oyuncuyu atarken ikinci sarı kartın farkında değildi ve bu kararından sonra oyuna bakışı değişti ve penaltıları vermedi. Çok kötü bir hakemdi” diye konuştu.

Kaynak: İHA