İnegölspor'da Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda, yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak maçın oynanacağı şehre hareket etti.

Teknik direktör İsmail Güldüren, Doğanspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, kadrolarındaki 6 oyuncunun sakatlığının bulunduğunu söyledi.

Sakatlıklardan dolayı Çaykur Rizespor karşısına ligde daha az süre alan oyunculara şans vereceklerini ifade eden Güldüren, şunları kaydetti:

'Alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz. Kupa bu liglerdeki takımlar için maddi anlamda önem arz ediyor. Bizim sadece Rizespor maçıyla alakalı böyle bir düşüncemiz olabilir. Daha sonra belki yarı yarıya oynama şansımız olabilir. Ama bu hafta Rizespor maçındaki önceliğimiz daha önce forma şansı veremediğimiz ya da az süre almış oyuncularımızı oynatmak istiyoruz. Çünkü hafta sonu oynayacağımız maçımızı düşünmek zorundayız. İnegölspor'un hedefi var. Bu hedeften kopmamak içinde Eyüpspor maçı da olmazsa olmaz maçlarımızdan biri.'

Bordo-beyazlı ekip yapılan idmanın ardından Rize'ye hareket etti.

Kaynak: AA