Hentbolda Maçın Ardından

Beşiktaş Mogaz Antrenörü Arın: 'Şampiyonlar Ligi maçı sonrası Türkiye ligi maçlarına motive olmak gerçekten zor oluyor' Amasya Taşova YİBO Antrenör Bakır: 'Maçın ikinci yarısında takımda yorgunluk başladı ve Beşiktaş Mogaz da tecrübesiyle son 10 dakikada maçı kazanmasını bildi'.

Erkekler Hentbol Süper Lig'in 9. hafta maçında deplasmanda Amasya Taşova YİBO'yu 27-23 mağlup eden Beşiktaş Mogaz'ın antrenörü Müfit Arın, 'Şampiyonlar Ligi maçı sonrası Türkiye ligi maçlarına motive olmak gerçekten zor oluyor.' dedi.

Karşılaşmanın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Arın, ilk yarıda savunma ve hücum yapamadıklarını söyledi.

İkinci yarıda biraz toparlandıklarını aktaran Arın, 'Maçın ikinci yarısının son 15 dakikasında biraz gayret eden, biraz mücadele eden Beşiktaş vardı. Hataları biraz daha aza indirdik. Hem hücum da hem de disiplinli oynadık. Savunmadan hızlı çıkışlarla basit goller bulduk ve 4-5 sayı farkı yakalayınca da oyunu kontrollü şekilde bitirdik. Rakibimizi de mücadelesinden dolayı kutluyorum.' ifadelerini kullandı.

- Amasya Taşova YİBO cephesi

Amasya Taşova YİBO Antrenör Muhammet Bakır da Beşiktaş Mogaz'ın hem Türkiye ligi hem de Şampiyonlar Ligi'nde oynamalarının avantajını kullanmak istediklerini dile getirerek, 'Beşiktaş Mogaz bu ligin en iyi takımı.' diye konuştu.

Maçın ikinci yarısında takımda yorgunluk başladığını dile getiren Bakır, 'Şampiyonlar ligi dönüşü bu tür maçlara adaptasyon süreci biraz uzun olur bizde böyle olacağını tahmin ediyorduk. Bugün sporcularımın dar kadroya rağmen hem güzel oyun hem de istediklerimizi yapması bizim adımıza güzeldi. Maçın ikinci yarısında bizim takımda yorgunluk başladı ve Beşiktaş Mogaz da tecrübesi ile son 10 dakikada maçı koparmasını bildi.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA