Göztepe Teknik Direktörü Buruk Açıklaması

'Artık önümüzde Yeni Malatyaspor maçı var, bu karşılaşmaya odaklanacağız'.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk maçında deplasmanda Sivasspor'u 1-0 yenen Göztepe'nin teknik direktörü Okan Buruk, kupaya galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını, artık ligde lider Yeni Malatyaspor ile oynayacakları karşılaşmaya odaklanacaklarını bildirdi.

Buruk, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Yeni 4 Eylül Stadı'nı çok beğendiğini belirtti. Müsabakada iki takımın da net pozisyonlarının olduğunu aktaran Buruk, şunları kaydetti:

'Önceliğimiz lig olsa da bizim için bu kupanın içinde yer almak da çok değerli. Grup maçlarına kaybetmeden başlamak istiyorduk, bu yüzden galip geldiğimiz için mutluyuz. Genç bir kadroyla sahadaydık, Sivasspor karşısında oyuncularımın performansını görmek açısından iyi bir maç oldu. Artık önümüzde Yeni Malatyaspor maçı var, bu karşılaşmaya odaklanacağız.'

Doğa Kaya ile Lokman Gör'ün sakatlıklarının bulunduğu sarı-kırmızılı ekipte cezaları devam eden Gökhan Karadeniz ve Halil Akbunar, Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecek.

Bu arada Göztepeli futbolcular, bugün Okan Buruk'un verdiği kahvaltıda bir araya geldi.

- Bornova Stadı'nın kapasitesi arttırılacak

Öte yandan Bornova Belediyesi, Göztepe'nin yanı sıra Altınordu tarafından da kullanılan Bornova Stadı'nın kapasitesinin 6 bin 500'den 11 bin 500'e çıkarılacağını açıkladı.

Kuzey Tribünü ve bu tribünle birleşecek Doğu Tribünü'nün kalan bölümünün inşaatının, 2017'de başlayacağı kaydedildi.

Kaynak: AA