İrfan Buz Ve Futbolcular, Öğrencilerle Buluştu

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ile futbolculardan Osman Fırat, Ahmet Burak Solakel ve Sinan Özkan, Tecde Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Sarı-kırmızılı takımla bu sezon TFF 1. Lig’de geride kalan 9 haftada 22 puan toplayarak, camianın sevgisini kazanan başarılı teknik adam İrfan Buz ve Osman Fırat, Ahmet Burak Solakel ve Sinan Özkan, öğrencilerle bir araya gelerek onlara tecrübelerini aktardı. Önce okulu gezen Buz ve futbolcular daha sonra öğrencilerin karşısında çıktı. Söyleşinin yapılacağı salona giren Teknik Direktör İrfan Buz ve futbolcular, daha sonra öğrencilerin sorduğu soruları yanıtladılar.

“Sevgi almayan sevgi veremez”

Teknik Direktör İrfan Buz, öğrencilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Hepinizin kucaklıyorum. Başarının sırrı inanmak. Ben ailemden inanılmaz bir sevgi aldım. Şuna inanıyorum, sevgi almayan sevgi veremez. Arkadaşlar bulunduğumuz ortamda yanımızda bulunan kişilere, arkadaşlarımıza saygı duymalıyız. Saygı veren saygı görür. Hangi işi meslek edinirseniz edinin kesinlikle önce kendinize inanmalı ve güvenmelisiniz. Sizi başarıya ulaştıracak şeyler bilgi, çalışmak, öz güven ve yeteneklerinizdir” dedi.

Öğrencilere üçlü çektirdi

İrfan Buz ile bol bol fotoğraf çektiren öğrenciler daha sonra başarılı hocayı üçlü çektirmek için ayağa kaldırdılar. Buz da öğrencilerin bu isteğini geri çevirmedi ve bir salon stadyuma döndü. Okul müdürü Nuri Yanbay, çok faydalı bir organizasyon yaptıklarını ifade ederek, İrfan Buz’a katılımından dolayı teşekkür edip plaket verdi.

Kaynak: İHA