ABİSAD'dan Caner Erkin'e Kinoa Bitkisi

Adana Beşiktaşlı İş Adamları Derneği (ABİSAD) Başkanı Vedat Kolcuoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Sabancı ve üyeler ile beraber Gençlerbirliği maçı için gittikleri Ankara’ya Caner Erkin’in sakatlanmasından dolay kinoa bitkisi götürdü.

Dernek Başkanı Vedat Kolcuoğlu ve üyeler Gençlerbirliği maçını izleyip, 29 Ekim’de Beşiktaş Yönetim Kurulu ile yaptıkları toplantının ardından Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldılar.

Kolcuoğlu sezonun başı olduğunu belirterek, ”Böyle berabere biten maçlar olacaktır. Önemli olan sezon sonunda şampiyonluğu elde etmektir. Beşiktaş bu sevinci sezon sonunda taraftarlarına yaşatacak güçte bir takımdır. Amacımız Avrupada da başarıyı yalamaktır” şeklinde konuştu.

Beşiktaşın Vodafone Arena’da Antalyaspor’u 3 -0 yendiği maçta aşil tandonu kopan Caner Erkin’e, Gençlerbirliği maçı için Ankara’ya giderken yanlarında götürdükleri kinoa bitkisini Başkan Vedat Kolcuoğlu, Beşiktaş Dernekler Sorumlusu Selçuk Kaynarkan’a teslim ettiler.

Dernek Başkanı Vedat Kolcuoğlu, Caner’in talihsiz bir şekilde sakatlanmasını değerlendirerek, “Caner’in 6 ay sahalardan uzak kalması gerçekten son derece üzücü. Araştırmalarımızda kinoa bitkisinin yararlarını öğrendiğimiz için oyuncumuza faydalı olması dileği ile getirdik. Umarım faydası olur ve Caner bir an önce sağlığına kavuşarak takımına katılır” dedi.

Kaynak: İHA