Yakın Doğu Üniversitesi Moral Depoladı

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Olympiacos maçı öncesi düzenlenen yemekte yorgunluk atıp moral depoladı.

Güçlü transferleri ve altyapısı ile sezona iddialı başlayarak Kadınlar EuroCup’ta grubunda lider, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde de lider konumdaki Galatasaray’ı beşinci haftada 72-64 yenerek ikinci sıraya yerleşen Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’na, 1 Aralık’ta oynanacak EuroCup Olympiacos maçı öncesinde moral yemeği verildi.

İstanbul Vino Restoran’da düzenlenen moral yemeğinde, kulüp yöneticileri, idari ve teknik ekip ile sporcular bir araya geldi. Hem yemek yeyip hem sohbet eden oyuncuların neşeli geçen etkinlikte keyifli oldukları gözlerden kaçmadı.

Işık Eyigüngör: “Karakterli ve başarılı olacağına inandığımız oyuncuları transfer ettik"

Gecenin açılışında bir konuşma yapan Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör, ortaya çıkan yeni oluşumun büyük hedefleri olduğunu ifade ederek, her alanda zirveyi hedeflediklerini söyledi.



Eyigüngör, takımın hedefleri doğrultusunda son derece karakterli ve bu hedefleri başarabileceğine inandıkları sporcuları transfer ettiklerini belirterek, oyunculara güven tazeledi. Eyigüngör, “Sizlere güveniyoruz. Bu güne kadar geçen sürede alınan sonuçlardan dolayı teşekkür ederiz. Bundan sonra da bu şekilde devam edileceğine eminiz” şeklinde konuştu.



Günsel: "Zirve için yola çıktık"

Gecede söz alan Doç. Dr. İrfan Günsel ise ortaya çıkan takım ve yönetici işbirliğinden son derece memnun olduklarını belirterek, şampiyonluk tacını almak istediklerini söyledi.

İrfan Günsel, "Bu sayede birçok yeni dost edindik. Yakın Doğu Üniversitesi olarak her alanda her zaman zirveyi hedefleyerek yola çıkarız. Basketbol takımımızda da aynı şekilde sezonu şampiyonluklarla taçlandırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Başarılı bir grafik elde edilmesi için takımın bütün olarak elinden geleni yaptığından söz eden Günsel, birlik ve beraberlikle maçlarda başarılı sonuçlar alınabileceğini, kendilerinin desteklerinin devam edeceğini sözlerine ekleyerek, "Oyuncularımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. Bize destek çıkan taraftarlarımızın desteğinin boşa çıkmayarak mücadele edilen hem Avrupa hem de Türkiye liginde en üst noktalarda bitirmeye çalışacağınızdan eminim. Herkes gerekli fedakarlığı gösteriyor. Sizler hedeflerimiz doğrultusunda çok güzel bir takım oldunuz. Hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.



Kaptandan söz

Gecenin sonunda söz alan takım kaptanı Bahar Çağlar da, Yakın Doğu Üniversitesi’ne gelmenin kendisi için çok doğru bir karar olduğunu ifade ederek, takım olarak şampiyonluk için çok çalışacaklarını dile getirdi. Kaptan Çağlar, “Bana transfer teklif edildiğinde o kadar uzun yıllar birlikte olduğum bir camiadan ayrılmak beni çok düşündürmüştü ve benim için zor bir karar oldu. Ancak geldiğimiz noktada son derece doğru bir karar verdiğimi görüyorum. Siz yöneticilerimize bize gösterdiğiniz yakınlık ve yardımlar için çok teşekkür ederim. Ben ve arkadaşlarım da sizler gibi sezonu zirvede bitirmek istiyoruz ve bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Gece de söz alan diğer takım oyuncuları da, verdiği her sözü eksiksiz ve zamanında yerine getiren bir kulüpte bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ve şampiyonluklar için çok çalışacaklarını belirterek, başta Başantrenör Zafer Kalaycıoğlu olmak üzere, idari ve teknik ekip ile kulüp yöneticilerine göstermiş oldukları iyi niyet adında teşekkür ederek, şükranlarını sundu.

(SK-SK-S)

Kaynak: İHA