Feyyaz Uçar Açıklaması 'Takımda Güzel Gelişmeler Var'

TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor’un Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, "Takımda güzel gelişmeler var. Çocuklar istekli, arzulu, sorumluluk almaya başladılar. Bu tabi ki sahaya pozitif olarak yansıyor. Bu şekilde devam etmek istiyoruz" dedi.

Bandırmaspor’da Kulüp Sözcüsü Bilgen Süngü ve Teknik Direktör Feyyaz Uçar basın toplantısı düzenledi.

Süngü, "12 Kasım’da TFF 1. Lig’deki kulüplerin başkanları ile İstanbul’da bir toplantı yaptık. Bu toplantıda Kulüpler Birliği’nin kurulması, maddi gelirlerin arttırılması, sponsorluk gibi konular masaya yatırıldı. Bu kapsamda Başbakan Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ile bir takım görüşmeler yapılacaktır. Hentbolda Kemal Hoca 17 Kasım’da Bayan Hentbol Milli Takım Kampı’na katıldı.

Hentbol takımımız Süper Lig yolunda da iyi sonuçlar alıyor ve adım adım ilerliyoruz. Futbol takımımız Feyyaz Hocamız ile birlikte bir ivme yakaladı. Göze hoş gelen, goller atan, mücadele eden ve goller kaçıran bir takım olmaya başladık. Bu ligin ikincisi Boluspor’u yendik. Galibiyet serimize buradan başlamak istiyoruz. Adana Demirspor maçı ile de bunu perçinleyeceğiz. Emre Güngör adlı oyuncumuz sakat. İki ya da üç hafta takımdan ayrı kalacak. Maç biletlerimiz 10 TL olacak. Taraftarlarımızın göstermiş oldukları desteğe teşekkür ediyoruz. Özellikle Göztepe maçında az ve öz olmalarına rağmen takımımızı müthiş desteklediler. Sen yoksan bir eksiğiz diyoruz" ifadelerini kullandı.

Bandırmaspor’dan iki panel

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Bilgen Süngü, Bandırmaspor olarak önümüzdeki süreçte iki panel düzenleyeceklerini belirterek, "Bandırmaspor olarak 15 Aralık 2016 Perşembe günü 20.30’da Barış Manço Kültür Merkezi’nde Sporcu Sağlığı ve Beslenme Konferansı düzenliyoruz. Dr. Zafer Yılmaz ve Dr. Şener Kıyıcıoğlu katılacaklar. İkinci etkinliğimiz 22 Aralık 2016 Perşembe saat 20:30’da Barış Manço Kültür Merkezi’nde olacak. Bu kez Çocuk Koruma Programı konusunu ele alacağız. Gülen Gündüzşişman konuşmacı konuğumuz olacak. Buraya altyapı oyuncularımız ve ailelerimiz ile şehrimizdeki amatör takımların oyuncuları ve aileleri davetliler" dedi.



Uçar: "Takımımız, istekli, arzulu ve sorumluluk almaya başladı"

Bandırmaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, basın toplantısında yaptığı açıklamalarda, "Çok ihtiyacımız olan bir galibiyetti ancak anlamı olması için devamı gelmesi lazım. Bu haftaki hedefimiz de Adana Demirspor karşısında galibiyet olacak. Puantajdaki yerimiz halen daha istediğimiz şekilde değil. Takımda güzel gelişmeler var. Çocuklar istekli, arzulu, sorumluluk almaya başladılar. Bu tabi ki sahaya pozitif olarak yansıyor. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. Takımımızın fizik kondisyonu ile ilgili gelişmeler var. Oynadığımız oyundan, girdiğimiz pozisyon sayısından, rakibe az pozisyon vermemizden dolayı hoşnutum. Böyle devam edersek bu seriyi yakalayabilir ve hedefimizi değiştirebiliriz" diye konuştu.

(İA-BL-SK-S)

Kaynak: İHA