Çavuşoğlu, Taraftardan Destek İstedi

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor’un pazar günü Atiker Konyaspor ile çıkacağı zorlu 90 dakikada tüm futbolseverleri yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Atiker Konyaspor maçında taraftarlardan destek istedi. Taraftar desteğinin ne kadar önemli olduğunu Kayserispor maçında hep birlikte gördüklerini belirten Çavuşoğlu, "Bu maçta takımımızın arkasında olan ve coşkulu bir şekilde destek veren tüm taraftar gruplarına, maraton tribününde maçı izleyen futbolseverlere, güney kale arkası ve kapalı tribünde yer alan herkese teşekkür ediyoruz. Atiker Konyaspor maçında bu coşku ve desteğin daha da artmasını, takımımızın motivasyonu açısından çok önemsiyoruz. Bu karşılaşmaya çok sayıda Atiker Konyaspor taraftarının da geleceğini göz önünde bulundurarak, taraftar gruplarına ve tüm futbolseverlere çağrımız, Aytemiz Alanyaspor misafirperverliğini, Atiker Konyaspor taraftarına da gösterelim. Maçtan önce, maç sırasında ve maçtan sonra Aytemiz Alanyaspor’un başarısına konsantre olalım. Bugüne kadar olduğu gibi Aytemiz Alanyaspor taraftarı tüm Türkiye’ye örnek olmaya devam etsin. Futbolun dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiren önemli bir spor dalı olduğunu asla unutmayalım. Stadyumu dolduran ve 90 dakika takımının arkasında olan taraftarlarımızın çok ciddi bir motivasyon kaynağı olacağı gerçeğini unutmayalım. Yüksek sesle sadece takımımızı destekleyelim" dedi.

Yönetim kurulu olarak ayrıca Kayserispor maçında yaşanan kombine kartlı ve biletli seyircilerin kendilerine ait olan koltuklarda oturamaması konusunu da gündeme aldığını dile getiren Çavuşoğlu, "Stadyumlarda kombine kart sahipleri ve bilet sahipleri satın aldıkları yerlere oturmak zorundadır. Maça gelen tüm futbolseverlerin kendi yerlerine oturması gerekmektedir. Atiker Konyaspor maçından itibaren bununla ilgili özel personel görevlendirilecektir. Kendi yerine başkasının oturduğunu tespit eden seyircilerin görevlilerden yardım istemesi halinde bu sorunun gözümü sağlanacaktır. Yönetim kurulu olarak taraftarlarımızdan bu konuya hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Ayrıca bu karışıklığın yaşanmaması için Atiker Konyaspor maçından en az bir saat önce gelmelerini tavsiye ediyoruz. Taraftarlarımızın stada erken gelmeleri ayrıca takımımızı da motive edecektir" diye konuştu.

(SÇ-SK-S)

Kaynak: İHA