Belediyeden Amatör Takımlara Nakdi Yardım

Şehzadeler Belediyesi, ilçedeki 32 amatör spor kulübüne 100 bin liralık nakdi yardımda bulundu.

Şehzadeler Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren 32 amatör spor kulübüne toplam 100 bin liralık maddi yardımda bulundu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı İsmail Aydın ve ilçedeki 32 amatör spor kulübünün temsilcisi ile bir araya geldi.

Toplantıda kulüplerin sorunlarını dinleyen Çelik, amatör spora her alanda destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Diğer ilçelere göre kulüp sayısının Şehzadeler ilçesinde fazla olduğunu belirten Manisa ASKF Başkanı Aydın ise 'Spor kulüplerimizin en büyük destekçileri yerel yönetimlerdir. Emekli maaşlarını spor uğruna harcayan yöneticilerimiz var. Yapılan bu destekler bizleri çok mutlu ediyor ve bu yardımların semerelerini de görüyoruz. Sporcu sayılarında ciddi artışlar olduğunu görüyoruz. Şu an itibarı ile yeni kurulmayı bekleyen 4 adet spor kulübümüz var. Her kulüpte ortalama 60 sporcumuz var. Bu da yaklaşık 250 sporcu demek oluyor. Bu gençlerimiz bu sayede uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak duruyorlar. Bu noktada gençlerimizi spor sahalarına, spor salonuna çekmek çok önemli.' diye konuştu.

Aydın, verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Çelik'e teşekkür ettiğini söyledi.

Kaynak: AA