Sporda Özlenen Tablo Sergilendi

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta geçtiğimiz hafta sonu oynanan Adıyaman 1954 Spor ile Kahramanmaraş Sakaryaspor karşılaşmasında taraftar ile protokol üyeleri kaynaştı.

Adıyaman Atatürk Stadında oynanan maçı izlemeye gelen Vali Abdullah Erin, Emniyet Müdürü Metin Alper, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, tribünde taraftarla bir araya geldi. Adıyaman Valisi Abdullah Erin’e taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Tribünde taraftarla samimi bir tablo çizen Vali Abdullah Erin’e sevgi gösterisinde bulunuldu.

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, özlenen tablonun oluştuğu maça ilgi gösteren protokol üyeleri ve taraftara teşekkür etti.

Hüseyin Koç, “Kentimizin yıllardır özlediği sıcak ve samimi tabloyu ortaya çıkartan başta Sayın Valimiz Abdullah Erin ve diğer protokol üyeleri ile taraftarımıza teşekkür ediyorum. Taraftarın içine girip ve onlarla kucaklaşan Valimiz Abdullah Erin, Emniyet Müdürümüz Metin Alper, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez’e bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Memleketimiz adına çıktığımız şampiyonluk mücadelesinde bu davada ligin başlangıcından beri yalnız bırakmadılar. Hep bizim yanımızda olan ve bizlere destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Koç, “Eğer bir hedef koyuyorsan bu tüm bürokrat ve siyasilerle birlikte bir bütün olarak başarıya ulaşılabilir. Bizim amacımız şehrimizin gençliğine sevinç ve mutluluk yaşatmaktır. Şehrimize yakışan liglere bir an önce kavuşmaktır. Bu yolda bizi duygulandıran ve sevindiren konunun şehrimizin büyüklerinin bizi yalnız bırakmamalarıdır. Ortaya çıkan tablo bize büyük güç verdi. Şehrimize verilmiş bir sözümüz var, sezon sonunda şampiyonluğu yaşayacağız inşallah. Allah’ın izniyle bu birliktelik ve tek yürek ile hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.

(AHM)

Kaynak: İHA