Mersin İdmanyurdu Gülmeyi Unuttu

İçel temsilcisi son 8 maçta galibiyet elde edemedi Kulüp Başkanı Tekin: 'Uzun süredir başımızda olan bu şanssızlığımızı kıracağız. Takıma ve teknik heyete güveniyoruz'

TFF 1. Lig'de son 8 maçında galibiyet elde edemeyen İçel İdmanyurdu'nda kulüp başkanı Ali Tekin, 'Uzun süredir başımızda olan bu şanssızlığımızı kıracağız. Takıma ve teknik heyete güveniyoruz.' dedi.

İçel İdmanyurdu, maddi problemlerle başladığı ligdeki son 8 maçında 5 yenilgi, 3 de beraberlikle galibiyete hasret kaldı. İçel ekibi, ligin 12. haftasını 6 puanla son sırada tamamladı.

Kulüp başkanı Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın iyi oynamasına rağmen istedikleri sonuçları alamadıklarını söyledi.

Tekin, geçen hafta sahalarında 2-0 yenildikleri Ümraniyespor maçında puanı hak ettiklerini belirterek, 'Ümraniyespor karşılaşmasında iyi oynamamıza rağmen, şanssızlık nedeniyle yenildik. Özellikle ilk yarı oyuncularımız güzel futbol oynadılar, 3 tane de net gol fırsatımız vardı. Puan veya puanları hak ediyorduk, üzgünüz.' dedi.

Eskişehirspor ile 13. haftada oynayacakları maça konsantre olduklarını vurgulayan Tekin, 'Haftalardır bir galibiyet hasretimiz var. Uzun süredir başımızda olan bu şanssızlığımızı kıracağız. Takıma ve teknik heyete güveniyoruz. İyi bir kadromuz var, çocuklar ellerinden geleni yapıyorlar. Bu süreçte camiadan ve taraftarlarımızdan destek beliyoruz. Başarı birliktelikle olur. Bir olursak, takıma moralle katkı sağlarsak bu işin olacağına inanıyorum.' diye konuştu.

Kaynak: AA