Maltepespor Kalecisinden Gaz Bombası Atan Silahla Paylaşım

AFJET Afyonspor ile Maltepespor arasında oynanan futbol maçının ardından, Maltepespor kalecisi Emre Aydın’ın, çevik kuvvet otobüsüne binerek görevli polisleri arkasına alıp gaz bombası atan silahla poz vermesi tepkilere neden oldu.

Kentte dün oynanan 3. Lig müsabakasında AFJET Afyonspor- Maltepespor ile 0-0 berabere kalmıştı. Maçın ardından Maltepespor kalecisi Emre Aydın maçta görevli çevik kuvvet polislerinin bulunduğu otobüse binerek polisler ile birlikte özçekim yapmış ve bunu sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki “asi dramalılar” isimli grupta paylaşmıştı. Özçekim esnasında Aydın’ın gaz bombası atan silahı eline alıp arkasına da görevli polisleri alıp çektirdiği fotoğrafı paylaştıktan sonra tepkiler de gecikmedi. Fotoğrafı görenlerin yorumları ve tepkileri üzerine Aydın fotoğrafı kaldırdı. Aydın’ın ayrıca, “Afyon maçı çıkışı Emre Aydın, biz lider severiz Afyon bunun Maltepesi’de var sizi şampiyon yapmayacağız Afyon” şeklinde yazı ile fotoğrafı paylaştığı görüldü.

Öte yandan, fotoğrafta yer alan görevli polis memurları ile ilgili Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, soruşturma açılıp açılmadığıyla ilgili ise bir açıklama yapılmadı.

(GC-KÜ-S)

Kaynak: İHA