Haliliye Belediyespor Takımlarından Galibiyet Serisi

Haliliye Belediyespor’un 2 Lig’de mücadele eden Voleybol takımı ve Bölgesel Lig’de mücadele eden Basketbol takımı haftayı galibiyetle tamamladı.

Bu sezon yeni kurulan Haliliye Belediyesi Basketbol takımı Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nin üçüncü maçında İskenderun Atletik’i 90-60 yendi. Şanlıurfa’nın Bölgesel Lig’de mücadele eden tek takımı olan Haliliye Belediyesi Basketbol takımı bu sonuçla puanını 6 yaparak liderlik koltuğuna oturdu.

İlk periyodu 23-13, tamamlayan Haliliye Belediyespor, soyunma odasına da 40-22 önde gitti. Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan Haliliye Belediyespor mücadeleden 90-60 galip ayrıldı.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde 11. Grupta mücadele eden Haliliye Belediyespor Basketbol takımı ilk etapta Play Off’lara kalarak 3. Lig’e yükselmeyi hedefliyor.

Voleybol takımı 7’de 7 yaptı

Haliliye Belediyespor Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi 5’nci Grup’ta karşılaştığı Kızıltepe Voleybol’u 3-0’lık set galibiyetleriyle geçerek, gruptaki yedinci maçında yedinci galibiyetini elde etti. Haliliye Belediyespor bu galibiyetle 21 puanla ilk sıradaki yerini korudu.

(BB-BRN-Y)

Kaynak: İHA